My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παπαδέλλη – Όλα γίνονται για την τηλεθέαση

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παπαδέλλη – Όλα γίνονται για την τηλεθέαση

Η παίκτρια αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό του ριάλιτι μόδας, όταν η κριτική επιτροπή της ζήτησε εξηγήσεις για τους βαθμούς της. Τους αποστόμωσε λέγοντας ότι δεν δέχεται να γίνονται τα πάντα για την τηλεθέαση.

Σε… απολογία κάλεσαν οι κριτές του My Style Rocks την παίκτρια Χριστίνα Παπαδέλλη, επειδή στο προηγούμενο επεισόδιο έβαζε “πεντάρια” (το “άριστα” της εκπομπής) σε όλες τις συμπαίκτριές της, διαμαρτυρόμενη για την αιφνίδια αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού από την παραγωγή.

«Έχει να κάνει με μια γενική συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι σε σχέση με τις βαθμολογίες, από εσάς, τους κριτές. Ποτέ δεν σας έχω αντιμιλήσει, ποτέ δεν έχουμε λογοφέρει… Έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, μου έχει κάνει καλό. Αλλά θα ήταν κακό για τον εαυτό μου να μην διαμαρτυρηθώ με κάποιον τρόπο» είπε η παίκτρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο σόου.

Ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα, συμπληρώνοντας: Να γιατί δεν θέλω να μιλάω σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει τηλεόραση και δεν έχω καμία εμπειρία από τηλεόραση. Ξέρω όμως ότι όλα γίνονται για μια τηλεθέαση. Και δεν το δέχομαι αυτό. Όχι, όχι, δεν το δέχομαι αυτό. Είναι πολύ κακό. Είναι και πολύ άδικο που κάθομαι και μιλάω μόνο εγώ».

Και αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό, που φέτος έχει δει μόνο πολλά νεύρα και κλάματα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα