Μυρτώ Αλικάκη: “Ανακουφιστικό να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου”

Μυρτώ Αλικάκη: “Ανακουφιστικό να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου”
glomex

Η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τις δυσκολίες της δουλειάς και της ζωής της και εξήγησε πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση στο να αντιμετωπίζει καταστάσεις.

Για την ζωή της αλλά και την επαγγελματική της καριέρα και τις επιλογές της γύρω από αυτήν έκανε λόγο η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στη δουλειά της και δήλωσε πως θεωρεί τον ευατό της χαμαιλέων, καθώς προσαρμόζεται ανάλογα με την κατάσταση.

“Υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν, μου έχει συμβεί αυτό σε μία ταινία που λεγόταν «Κλέφτες» του Μάκη Παπαδημητράτου, μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ήρθε ο Πέτρος και μου είπε περιχαρής ότι μας πρότειναν να παίξουμε σε αυτή την ταινία, και το διάβασα και είπα δεν μπορώ να το κάνω. Ήταν μία γυναίκα που έκανε ναρκωτικά, έτσι μέσα σε μία κατάσταση πολύ σεξουαλική, και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω.

Τελικά με έπεισε και το έκανα. Δεν ξέρω εάν το έκανα καλά, αλλά το έκανα, το προσπάθησα. Μου φάνηκε ξένο, δεν είχα τις αντίστοιχες προσλαμβάνουσες για να μπορέσω να το κάνω, δεν φοβήθηκα για την εικόνα μου”, έιπε αρχικά.

“Είναι ενδιαφέρον και πολύ ανακουφιστικό να έχεις μόνο αυτό, το να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου, γιατί έχεις μόνο αυτό. Και αυτό σημαίνει το μέσα σου. Είναι μέχρι να αντιληφθείς το τι φοράς. Στην αρχή ήμουν έξω από τα νερά μου όταν φόρεσα τα ράσα, μετά τα φορούσα και ένιωθα ότι είμαι αυτή η γυναίκα. Είναι λες και με το που τα φοράς γίνεσαι ένας άλλος”, δήλωσε η ίδια στη συνέχεια.

“Θέλω να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα. Έχω πει «όχι» σε πράγματα. Λέω όχι εκεί που δεν αισθάνομαι εμπιστοσύνη με το περιβάλλον. Έχει τύχει να πω όχι σε σειρά που έκανε επιτυχία. Αλλά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τους συντελεστές”, αποκάλυψε.

“Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και έχω βιώσει πολλές δυσκολίες και στην οικογένειά μου που με έχουν μάθει να ιεραρχώ τα πράγματα. Δεν στεναχωριέμαι για πράγματα που είναι δευτερεύουσας σημασίας”, ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα