Ναταλία Γερμανού: Έξαλλη με το “Καλοκαίρι #not” και την ατάκα για τις “μανούλες”

Ναταλία Γερμανού: Έξαλλη με το “Καλοκαίρι #not” και την ατάκα για τις “μανούλες”
Η Ναταλία Γερμανού Instagram / @natalia_germanou

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε αρνητικά στο Twitter μια ατάκα που ακούστηκε στον "αέρα" της εκπομπής "Καλοκαίρι #not". Ο διάλογος που ακολούθησε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρου από το πάνελ.

Μια αιχμηρή ανάρτηση – καρφί έκανε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της προς την εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #not” για μία ατάκα που ακούστηκε στον “αέρα” κατά τη διάρκεια σχολιασμού ενός θέματος.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε:

“Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα»

Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ.

Είναι bio bonus.”

Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής “Καλοκαίρι #not”, θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο της παρουσιάστριας.

Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;”, της έγραψε, ενώ η ίδια απάντησε ξανά:

“Μην τονίζετε το «είναι και γλυκειά μανούλα» – γιατί μπορεί να είναι υπέροχη μάνα και άθλια δημοσιογράφος. Η και το αντίστροφο δυστυχώς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα