Νέα καρέ Game of Thrones: Οι δράκοι μεγάλωσαν. Έρχεται η μεγαλύτερη μάχη

Νέα καρέ Game of Thrones: Οι δράκοι μεγάλωσαν. Έρχεται η μεγαλύτερη μάχη

Οι δράκοι της Καλίσι επιτέλους δείχνουν το πραγματικό τους μέγεθος. Έρχεται η ώρα της πιο αιματηρής μάχης του Game of Thrones. Οι δηλώσεις του Sean Bean για τον Ned Stark

Πληθαίνουν τα teaser και οι φωτογραφίες όσο πλησιάζουμε στην 16η Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που θα κάνει πρεμιέρα η έλευση του πραγματικού χειμώνα, με τον έβδομο κατά σειρά κύκλο του Game of Thrones.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους που αριθμούσαν 10 επεισόδια ο καθένας, ο έβδομος κύκλος θα έχει μόνο 7 επεισόδια, ενώ ακόμη 7 θα έχει ο όγδοος κύκλος, ή αν θέλετε το δεύτερο μισό του έβδομου, που θα ολοκληρώσει την πολυεπιτυχημένη σειρά της HBO.

Μέσα από τις επτά νέες φωτογραφίες που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το ew.com παίρνουμε μια μικρή ακόμα γεύση της σεζόν που έρχεται.

Όπως θα δείτε, οι δράκοι της Daenerys έχουν γίνει “θηρία” και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη, η Cersei Lannister κάθεται στον Σιδερένιο Θρόνο και ο Littlefinger απεικονίζεται μαζί με τη Sansa Stark.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την HBO αναφέρουν ότι στον νέο κύκλο θα δούμε τη μεγαλύτερη και πιο αιματηρή μάχη στην ιστορία της αγαπημένης σειράς. Από αυτή τη μάχη προέρχεται το καρέ με την Καλίσι καβάλα στη ράχη του “παιδιού” της.

Μάλιστα, η HBO διέρρευσε πως για να γυριστούν οι σκηνές της μάχης χρειάστηκαν περίπου 100 άλογα και 500 κομπάρσοι, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν από στρατιωτική εκπαίδευση για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου. Παρόλα αυτά, ουδείς γνωρίζει ποιος είναι απέναντι στην Καλίσι, στο πεδίο της μάχης, ούτε ποιος είναι στο πλευρό της.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που είδαμε την Daenerys στην πλάτη του Drogon, ήταν όταν έδινε ένα “μάθημα” στους δουλεμπόρους στην Μέερεν.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly:

 

 

 

 

Σε δηλώσεις του άλλωστε στον Independent, ο ηθοποιός Sean Bean που πρωταγωνιστεί στη σειρά του BBC, Broken, έκανε αναφορά στον Ned Stark που ενσάρκωνε στο GoT. Ερωτηθείς σχετικά με μια… πιθανή ανάσταση, απάντησε:

“Θα μου άρεσε να δω τον Ned Stark, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσα στο Game of Thrones να ανασταίνεται. Έφεραν τον Jon Snow πίσω στη ζωή, γιατί να μην το κάνουν και για τον Ned Stark αυτό;”, σχολίασε, προσθέτοντας με χιούμορ πως στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει σκοτωθεί 25 φορές στη “μεγάλη” και τη “μικρή” οθόνη.

O 7ος κύκλος της σειράς έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, αποκλειστικά, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους μόνο στην Nova. Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD.

Φωτογραφίες: EW

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα