Νεκρός ο κασκαντέρ του Walking Dead

Νεκρός ο κασκαντέρ του Walking Dead

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο άνδρας που είχε το τραγικό δυστύχημα στο σετ της σειράς, κατέληξε

Δυστυχή κατάληξη είχε ο σοβαρός τραυματισμός του κασκαντέρ Τζον Μπερνέκερ, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς Walking Dead. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν μετά το περιστατικό.

Ο Μπερνέκερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση σε τσιμεντένιο δάπεδο από ύψος περίπου 10 μέτρων. Ο νεαρός κασκαντέρ μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο της Ατλάντα, όπου νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Υπήρξε ιδιαίτερα έμπειρος, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε λάβει μέρος σε ταινίες blockbuster, όπως το "Ο Όλυμπος έπεσε", "Hunger Games" και πολλές άλλες.

Το συνδικάτο εργαζομένων ηθοποιών, χορευτών, συγγραφέων και άλλων εργαζομένων που ασχολούνται με το χώρο του θεάματος SAG AFTRA εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό τονίζοντας. "Με θλίψη αναφέρουμε πως ο Τζον Μπερνέκερ, ταλαντούχος κασκαντέρ για το Walking Dead, υπέστη σοβαρό τραυματισμό την ώρα των γυρισμάτων" ανέφεραν πριν γίνει γνωστό ότι ο άτυχος άνδρας τελικά έχασε τη ζωή του.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Walking Dead: Κασκαντέρ έπεσε στο τσιμέντο από ύψος 10 μέτρων

SHARE: