Νέλλη Γκίνη: “Ο Μιχάλης Ζαμπέτας με έκλεισε με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε το τηλέφωνο του σκύλου μου”

Νέλλη Γκίνη: “Ο Μιχάλης Ζαμπέτας με έκλεισε με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε το τηλέφωνο του σκύλου μου”
Νέλλη Γκίνη Caption/Glomex

Η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επεισοδιακή γνωριμία της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα ενώ αποκάλυψε πως χώρισαν 15 μέρες πριν τον γάμο τους.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη στο “Studio 4” της ΕΡΤ, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα, Μιχάλη.

Όπως περιέγραψε γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο Μιχάλης Ζαμπέτας γοητεύτηκε από την ηθοποιό και αποφάσισε να της το δείξει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

“Κάποια στιγμή, όπως οδηγούσα, -είχα και το σκυλί μου μαζί, ένα ντόμπερμαν- βλέπω ένα αυτοκίνητο και με σταματάει. “Τι έγινε;” του λέω εγώ αμέσως, γιατί με έκλεισε, καθόλου κατά λάθος φυσικά. Τον ρωτάω “είσαι τρελός Μιχάλη; τι θέλεις αγόρι μου;” και εκείνος μου απάντησε “Θέλω το τηλέφωνο του σκύλου σας”. Έτσι γνωριστήκαμε..”

Οι δυο τους ήταν μαζί για 4 χρόνια αλλά χώρισαν 15 μέρες πριν τον γάμο τους.

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε ότι για τον χωρισμό τους έφταιξε “η ζήλια”.

“Τον ζήλευα πάρα πολύ, όσο δεν ζήλεψε καμία άλλη γυναίκα. Δεκαπέντε μέρες πριν παντρευτούμε, ενώ ήταν όλα έτοιμα, τσακωθήκαμε κι ο Μιχάλης πήρε την μηχανή και έφυγε. Πέρασαν τρεις βασανιστικές ημέρες και την τέταρτη έκανα το πιο τραγικό λάθος της ζωής μου, που το πληρώνω μέχρι και σήμερα”.

Όπως αποκάλυψε εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος και αποφάσισε εν βρασμώ να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.




Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα