Netflix: Ταινίες, σειρές και εκπλήξεις στο δεύτερο μισό του Αυγούστου – Τι ξεχωρίζει

Netflix: Ταινίες, σειρές και εκπλήξεις στο δεύτερο μισό του Αυγούστου – Τι ξεχωρίζει
Netflix Shutterstock

Αθλητικά ντοκιμαντέρ, νεανικές σειρές, ταινίες φαντασίας και καινούργιες σεζόν επιτυχημένων σειρών. Ανάμεσά τους ο Πρίγκιπας Χάρι και το νέο "La Casa de Papel".

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου και πολλοί διανύουν ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ωστόσο, οι μεγάλες streaming πλατφόρμες δεν κάνουν διαλείμματα και συνεχίζουν ακάθεκτες να παράγουν ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους συνδρομητές τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν, μάλιστα, το γεγονός πως η πανδημία του κορονοϊού έφερε καθυστερήσεις σε γυρίσματα και πρεμιέρες και πως οδήγησε σε αλλαγή του χρονοδιαγράμματος, οι πλατφόρμες προσπαθούν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Το Netflix, που την περίοδο του lockdown εκτοξεύτηκε στα ύψη, προσπαθεί να μην χάσει το κοινό του και προσφέρει συνεχώς νέο περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με καινούργιες σειρές, ταινίες, αλλά και ντοκιμαντέρ που τραβάνε την προσοχή.

Μέσα στον Αύγουστο κυκλοφόρησαν και πρόκειται να κυκλοφορήσουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παργωγές, οι οποίες καλύπτουν μία ευρεία γκάμα κατηγοριών και ικανοποιούν όλα τα γούστα, όπως αθλητικά ντοκιμαντέρ, νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών, ταινίες φαντασίας και άλλα.

Τι γυρεύει ανάμεσα σε όλα αυτά ο Πρίγκιπας Χάρι και ποια νέα σειρά θυμίζει το “La Casa de Papel”; Τι πρέπει να δουν οι λάτρεις των video games και τι θα αγαπήσουν οι νεανικές ηλικίες;

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα highlights του Αυγούστου:

Project Power – 14 Αυγούστου

Το “Project Power” είναι η νέα ταινία φαντασίας του Netflix με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ.

Στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, εξαπλώνονται σιγά-σιγά φήμες για ένα μυστηριώδες νέο χάπι που απελευθερώνει υπερδυνάμεις, μοναδικές για κάθε χρήστη. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μέχρι να το πάρει. Κάποιοι αποκτούν αλεξίσφαιρο δέρμα, υπερδυνάμεις ή γίνονται αόρατοι, ενώ κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν πιο θανατηφόρες αντιδράσεις. Όταν εξαιτίας του χαπιού η εγκληματικότητα στην πόλη αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνόμος συνεργάζεται με μια έφηβη ντίλερ και έναν πρώην στρατιώτη με μια μυστική βεντέτα για να καταπολεμήσουν μαζί τη δύναμη με δύναμη, ρισκάροντας παράλληλα να πάρουν το χάπι για να εντοπίσουν και να σταματήσουν την ομάδα που το παράγει.

The Great Heist / Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα – 14 Αυγούστου

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η “Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα” παρακολουθεί την πασίγνωστη επίθεση που έγινε στην Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας το 1994, όταν μια ομάδα ληστών έκλεψε 33 εκατομμύρια δολάρια και αναστάτωσε ολόκληρη τη χώρα.

Η πρώτη σεζόν μόλις ξεκίνησε, ενώ πολλοί τη χαρακτηρίζουν τη σειρά ως το νέο “La Casa de Papel”.


Teenage Bounty Hunters / Νέες και Ατίθασες Κυνηγοί Κεφαλών – 14 Αυγούστου

Η πρώτη σεζόν αυτής της νέας σειράς μόλις κυκλοφόρησε και σίγουρα θα τη λατρέψουν οι νεαρές ηλικίες.

Μια σειρά γεμάτη επαναστατικότητα που μας δείχνει τις δίδυμες αδερφές Στέρλινγκ και Μπλερ, οι οποίες καλούνται να συνδυάσουν την εφηβική ζωή σε ένα λύκειο του Νότου με μια νέα, αναπάντεχη καριέρα ως ατρόμητες κυνηγοί κεφαλών.

High Score: Η Χρυσή Εποχή του Gaming – 19 Αυγούστου

Πρόκειται για μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην χρυσή εποχή των video games, όταν θρυλικοί τίτλοι όπως τα Pac-Man, Doom, Mortal Kombat, Sonic, Street Fighter, Final Fantasy, Space Invaders κι άλλοι γεννήθηκαν. Χωρίς κανόνες ή οδηγίες, παίκτες και σχεδιαστές με ελάχιστα χρήματα και πολλούς αντιπάλους, πολέμησαν για την ανάδειξη τους στην βιομηχανία.

Αυτή είναι η ιστορία για το πώς δημιουργήθηκε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων…σχεδόν καταλάθος.


Lucifer / Λούσιφερ – 21 Αυγούστου

Ο Λούσιφερ επιστρέφει στη γη των ζωντανών στην 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς για να ξαναφτιάξει τα πράγματα με την Κλόι. Η δουλειά του διαβόλου δεν σταματάει ποτέ.

Rising Phoenix – 26 Αυγούστου

Πρόκειται για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που εξιστορεί την μοναδική ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων, από την πρώτη διοργάνωση στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι την ανάδειξη του θεσμού ως του τρίτου δημοφιλέστερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

Στο trailer βλέπουμε ιστορικά πλάνα των πρώτων αγώνων για αθλητές με αναπηρία, μαρτυρίες Παραολυμπιονικών που διέπρεψαν στη διοργάνωση, αλλά και… τον Πρίγκιπα Χάρι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο που μπορεί να σε επαναφέρει από τα πιο σκοτεινά μέρη, από τον αθλητισμό”, ακούγεται να λέει.

Unknown Origins / Αγνώστου Προέλευσης – 28 Αυγούστου

Ισπανικό θρίλερ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η ταινία ακολουθεί έναν καλό μα σκυθρωπό ντετέκτιβ, ο οποίος πρέπει να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που αφήνει στοιχεία, τα οποία αποκρυπτογραφεί μόνο ο σπασίκλας γιος του μέντορά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα