Next Top Model: Βγήκαν τα… ψηλοτάκουνα μεταξύ Καγιά και Παπαγεωργίου – Η έντονη αντιπαράθεση στον αέρα

Next Top Model: Βγήκαν τα… ψηλοτάκουνα μεταξύ Καγιά και Παπαγεωργίου – Η έντονη αντιπαράθεση στον αέρα
Έντονη διαφωνία και καρφάκια μεταξύ Βίκυς Καγια και Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα μάτια μιας πιο χυμώδους (κατά τα λεγόμενα των κριτών) διαγωνιζόμενης Star

Οι δύο γυναικείες παρουσίες της κριτικής επιτροπής βάλθηκαν να τις μετρήσουν, τις καριέρες τους, για να μάθε ο τηλεθεατής ποια την έχει (την καριέρα) πιο μεγάλη.

Άλλη μια Τρίτη έφτασε και μεγάλο μέρος των social media και του διαδικτύου ασχολούνται και πάλι με τον reality μοντέλων του Star. Το Greece’s Next Top Model είχε και πάλι χοντρονοκομμένες και αγενείς κριτικές, είχε κλάματα, είχε όλα όσα χρειάζονται τα show του είδους του, για να τραβήξουν την προσοχή. Αυτή τη φορά ωστόσο, έτοιμες να ξιφομαχήσουν με τα ψηλοτάκουνά τους εμφανίστηκαν και οι κριτές του GNTM 2018. Και μιλάμε φυσικά για τις Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μπροστά στην κριτική επιτροπή εμφανίστηκε η Άννα. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε πως ήταν υπερβολικά μακιγιαρισμένη και στη συνέχεια οι κριτές της ζήτησαν να αλλάξει, να φορέσει το μαγιό της και να αφαιρέσει το μακιγιάζ. Τα σχόλια του πρώην μοντέλου, που όπως φαίνεται είχε αναλάβει το ρόλο του κακού για αυτή την εβδομάδα, για την διαγωνιζόμενη ιδιαίτερα σκληρά. «Βρίσκω πάρα πολύ βαρύ το σώμα σου, έχεις πολύ στρογγυλή περιφέρεια, πολύ δύσκολο να χαθεί» ανέφερε και πρόσθεσε: «Επίσης, έχεις ένα θέμα με το χαμόγελό σου, τα δόντια σου τα χείλη σου δεν είναι συμμετρικά».

Βρίσκω μια juicy, ωραία γυναίκα που μπορεί να γίνει βασίλισσα του instagram, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με τη μόδα

Για την Καγιά, δεν είναι το ίδιο μια ωραία γυναίκα, με ένα ωραίο μοντέλο. «Βρίσκω μια juicy, ωραία γυναίκα που μπορεί να γίνει βασίλισσα του instagram, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με τη μόδα» σχολίασε. Η αυστηρή κριτική προκάλεσε την συγκίνηση της διαγωνιζόμενης και την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που την πλησίασε για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Ωστόσο, την γνώμη της Βίκυς Καγιά δεν συμμερίστηκε κανείς από τους έτερους κριτές, ούτε καν ο Δημήτρης Σκουλός, που στα περασμένα επεισόδια είχε εκφραστεί με περισσή αγένεια για άλλες διαγωνιζόμενες. «Είμαι άνθρωπος που ζω στην εποχή μου και το 2018 υπάρχουν αυτά τα μοντέλα που βγάζουν έναν σκασμό λεφτά και είναι μια βιομηχανία που τείνει να γίνει μεγαλύτερη και από τον χώρο της μόδας» σχολίασε ο φωτογράφος της κριτικής επιτροπής Δημήτρης Σκουλός που εκτίμησε πως ήθελε να περάσει την διαγωνιζόμενη. Αντίστοιχο ήταν το σχόλιο και του Ευάγγελου Μπράτη.

Η κόντρα Καγιά – Παπαγεωργίου

«Πασαρέλα 100%. Fashion Week για μαγιό στο Μαϊάμι θα μπορούσε να την δω» σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τονίζοντας πως ζει στην Αμερική και γνωρίζει την τάση της εποχής, με την παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο να αντιτείνει πως έχει και εκείνη ζήσει στις ΗΠΑ. «Άλλη δεκαετία εκείνη και άλλη σήμερα» σχολίασε κάπως απότομα το μοντέλο με την συζήτηση να γίνεται κάπως πιο προσωπική.

Παιδιά κάτι έχετε πάθει και δεν βλέπετε μπροστά σας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτίμησε πως η κριτική της Βίκυς Καγιά είναι η άποψή της με την οποία και διαφωνεί, με την τελευταία να απαντά: «Δεν είναι η άποψή μου, είμαι 25 χρόνια σε αυτό τον χώρο, είναι αυτό που συμβαίνει». Ωστόσο, το μοντέλο που μένει και δραστηριοποιείται στην Αμερική, απευθύνθηκε και πάλι στην διαγωνιζόμενη λέγοντας πως στο πρακτορείο μοντέλων όπου εργάζεται υπάρχει ειδική κατηγορία για εκείνη στη μόδα. Την ίδια ώρα η Βίκυ Καγιά επέμενε λέγοντας: «Παιδιά κάτι έχετε πάθει και δεν βλέπετε μπροστά σας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα