Νικολέτα Μαυρίδη: Παρέμεινε 26 ημέρες στο Survivor, αλλά αποχωρεί με τεράστιο ποσό

Νικολέτα Μαυρίδη: Παρέμεινε 26 ημέρες στο Survivor, αλλά αποχωρεί με τεράστιο ποσό
Νικολέτα Μαυρίδη skai tv

Εκτός Survivor All Star βρέθηκε στην τελευταία αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη. Με πόσα χρήματα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (23/3) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαχητές και Διάσημοι έβαλαν τα δυνατά τους, διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την επίδοσή τους.

Survivor: Σοκ με την απομάκρυνση Γκότση – Τάκη

Σημειώνεται ότι από τους στίβους μάχης έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες των Μπλε, ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν συνεχείς αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

Λίγο πριν την έναρξη το αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν απομακρύνθηκαν προσωρινά από το Survivor με απόφαση της παραγωγής, λόγω ενός άγριου καβγά που είχαν.

“Να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε έναν διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πώς θα συνεχίσουν”, είπε ο παρουσιαστής ενώπιον των ομάδων.

Survivor All Star: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας που είχαν απομακρυνθεί νωρίτερα, επέστρεψαν στο παιχνίδι και δήλωσαν πως αφήνουν πίσω τους τις όποιες διαφορές τους.

Οι ομάδες ήταν μπερδεμένες σχετικά με το ποιος θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ώστε να ωφεληθούν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε: Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά, η αποχώρηση είχε χρώμα Κόκκινο και από το ριάλιτι επιβίωσης έφυγε η Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Νικολέτα Μαυρίδη

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Νικολέτα Μαυρίδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26/2, συνεπώς η παίκτρια θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα