Νίκος Ζώτος: “Η πιο ακριβή φωτογραφία που πούλησα ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013”

Νίκος Ζώτος: “Η πιο ακριβή φωτογραφία που πούλησα ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013”
Ο Νίκος Ζώτος στο The 2night Show ANT1

Ο παπαράτσι των διασήμων της Μυκόνου, Νίκος Ζώτος, μοιράστηκε ιστορίες από τις φωτογραφίες που έβγαλε τους Ράσελ Κρόου, Ναόμι Κάμπελ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/05) ο γνωστός φωτογράφος και παπαράτσι των διασήμων της Μυκόνου, Νίκος Ζώτος, ο οποίος περιέγραψε διάφορες ιστορίες από την επαγγελματική του καριέρα.

Ο Νίκος Ζώτος μίλησε για την ακριβότερη φωτογραφία που έχει πουλήσει στο εξωτερικό, η οποία ήταν με τον διάσημο ηθοποιό Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013. Δεν αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που πήρε, αλλά περιέγραψε την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία, λέγοντας:

“Ο Ράσελ Κρόου είχε έρθει στη Μύκονο με φίλους και γνώρισαν μια παρέα κοριτσιών. Την άλλη μέρα κανόνισαν να πάνε με γουρούνες για μπάνιο. Ήμουν στην Αθήνα και δούλευα σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Στις 3 τα ξημερώματα έμαθα ότι ο Ράσελ Κρόου είναι στη Μύκονο και έφυγα κατευθείαν, πήρα το καράβι πρωί πρωί και πήγα. Έψαχνα όλη τη Μύκονο για να τον βρω και τον πέτυχα στο τσακ. Ήταν με μια καλλονή, με την οποία δεν έγινε κάτι μεταξύ τους”.

Περιέγραψε μια ακόμη ιστορία με “πρωταγωνίστρια” τη Ναόμι Κάμπελ και εξήγησε γιατί κινδύνευσε όταν προσπάθησε να φωτογραφίσει το διάσημο μοντέλο.

“Η Ναόμι Κάμπελ είναι πολύ περίεργη, δεν θέλει να φωτογραφίζεται, δεν θέλει να βλέπει άνθρωπο. Σε κάποια φάση είχε πάει σε μία παραλία και ήμουν κρυμμένος, δεν ενοχλούσα κανέναν. Πέρασε ένας άνθρωπος, με είδε και πήγε και το είπε στην ασφάλειά της. Έτρεξε ο σωματοφύλακας προς το μέρος μου, έτρεξα και εγώ και εγκλωβίστηκα σε ένα σημείο που κάτω ήταν 15 μέτρα γκρεμός. Έκατσε μπροστά μου και μου ζήτησε την κάρτα. Το βλέμμα του ήταν τρομακτικό. Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ”, είπε.

Περιέγραψε, επίσης, μια ιστορία με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και τον σύντροφό της, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον φωτογραφίσει μαζί με το μοντέλο.

Τέλος, μίλησε για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος δεν θέλει να φωτογραφίζεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα