Nomads: Τραυματίστηκε ο Αλεξάνδρου – Απαρηγόρητη η Αποστολία Ζώη

Nomads: Τραυματίστηκε ο Αλεξάνδρου – Απαρηγόρητη η Αποστολία Ζώη

Συγκλονιστική η δεύτερη μέρα του Nomads, με του νομάδες της Ζούγκλας να χάνουν το δεύτερο σερί παιχνίδι. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Η δεύτερη μέρα του reality επιβίωσης Nomads, επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες των τριών ομάδων. Από τη μία η νομάδες της ζούγκλας που πέρασαν το βράδυ τους στην παραλία, με τροπική βροχή και στη συνέχεια οι αθλητές του Ωκεανού, που βγήκαν για ψάρι με τους ντόπιους ψαράδες του χωριού.

Το αγώνισμα της δεύτερης ημέρας απαιτητικό για μια ακόμη φορά. Κάθε ομάδα έπρεπε να κυλά έναν τεράστιο κύβο βάρους 100 κιλών, πάνω στον οποίο έπρεπε να ισορροπεί ένας από τους παίκτες. Η δυσκολία αυξανόταν υπέρμετρα, όταν η ομάδα έπρεπε να περάσει τον μεγάλο κύβο κάτω από μια ξύλινη δοκό. Για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να σκάψει στην άμμο, ενώ μέλη της έσπρωχναν τον κύβο.

 

Η νομάδες των Ωκεανών βρέθηκαν πρώτοι στην τελική ευθεία και έτσι πήραν την ασυλία. Ωστόσο, οι δύο άλλες ομάδες έπρεπε να επαναλάβουν το αγώνισμα. Η ομάδα της Ζούγκλας που ηττήθηκε κλήθηκε να επιλέξει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Ιδιαίτερα έντονη ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Δημήτρης Αλεξάνδους τραυματίστηκε στο πόδι, προκαλώντας την έντονη ανησυχία όλων των παικτών και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Αποστολία Ζώη που εκείνη την ώρα βρισκόταν πάνω στον κύβο ξέσπασε σε κλάματα στη θέα του συμπαίκτη της στο έδαφος.

Ο αρχηγός της Ζούγκλας για αυτή την εβδομάδα, Λευτέρης Παρασκευάς έβγαλε πρώτο υποψήφιο τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ από την ψηφοφορία των παικτών βγήκε προτεινόμενη η Εύη Ιωαννίδου με δύο ψήφους. Από μία ψήφο πήραν οι Νατάσα Καλογρίδη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Λευτέρης Παρασκευάς και Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τον τρίτο παίκτη θα τον μάθουμε αύριο, όταν οι ομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού θα παλέψουν με τη σειρά τους για τη νίκη της ασυλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα