Nomads: Τρεις γυναίκες μονομαχούν για μια νύχτα διασκέδασης στο Palawan

Nomads: Τρεις γυναίκες μονομαχούν για μια νύχτα διασκέδασης στο Palawan

Η αποψινή μάχη είναι αποκλειστικά για γυναίκες και η νικήτρια θα βγάλει την ομάδα της για διασκέδαση στη νυχτερινή ζωή των Φιλιππίνων.

Απόψε το Nomads είναι γυναικεία υπόθεση. Η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζωή από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών είναι οι τρεις αρχηγοί που θα παλέψουν για τη νίκη στη σημερινή δοκιμασία. Πρόκειται για τη δοκιμασία των αρχηγών που προσφέρει μια στιγμή διασκέδασης και χαλάρωσης στην ομάδα που θα επικρατήσει. Συγκεκριμένα, απόψε, το έπαθλο θα είναι μια βραδιά διασκέδασης στο Palawan.

 

Οι κανόνες του αγωνίσματος

Το σημερινό αγώνισμα, οι παίκτες θα παίξουν ξεχωριστά. Θα πρέπει να μεταφέρουν τα ξύλινα αγαλματίδια μέσα στην ειδική σκακιέρα και να τα τοποθετήσουν στα ειδικά σημεία μέσα σε αυτήν. Παράλληλα, θα τραβούν ένα σκοινί το οποίο θα κρατάει τη σκακιέρα σταθερή και ενώ το κρατάνε θα πρέπει να ξεπερνούν τα εμπόδια που θα συναντούν χωρίς να πέφτουν τα αγαλματίδια.

 

Όποια παίκτρια καταφέρει να τερματίσει με όλα τα αγαλματίδια να είναι όρθια μέσα στη σκακιέρα θα είναι η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας και θα κερδίσει το έπαθλο.

Οι νομάδες της Ζούγκλας και το ψαροχώρι

Σε μοναδικό προορισμό για τους παίκτες αναδεικνύεται το ψαροχώρι, καθώς η επαφή με τους ντόπιους του χωριού προσφέρει μοναδικές στιγμές στις ομάδες. Μετά το απίστευτο δέσιμο των Ωκεανών με την οικογένεια στο χωριό, οι νομάδες της Ζούγκλας φαίνεται να απολαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τη διαμονή τους εκεί.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα