Ντοκουμέντο: Όταν ο Πάνος του Survivor απεργούσε με μαυρισμένο μάτι

Ντοκουμέντο: Όταν ο Πάνος του Survivor απεργούσε με μαυρισμένο μάτι

Ένα βίντεο που απεικονίζει τον Πάνο Αργιανίδη του Survivor να δίνει τη δική του "απεργιακή μάχη" πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο (Vid)

Ο Πάνος Αργιανίδης είχε εμφανιστεί στο τηλεοπτικό κοινό πριν λάβει μέρος στο Survivor, αρχικά περνώντας από το τηλεπαιχνίδι Deal. Τότε εκπροσωπούσε τον νομό Ξάνθης και είχε καταφέρει να κερδίσει μόλις 10 ευρώ.

Ο μάνατζερ ράγκμπι (έχει αναφέρει πως είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπι) ωστόσο, είχε κάνει ακόμη μια εμφάνιση και μάλιστα με μαυρισμένο μάτι, έπειτα από πορεία στην οποία συμμετείχε. Στα παρακάτω πλάνα απεικονίζεται σε δηλώσεις έχοντας στο κούτελο του γραμμένη τη λέξη “απεργία” αμέσως μετά από συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Τα πλάνα εντόπισε και έφερε στη δημοσιότητα των social media η χιουμοριστική σελίδα στο Facebook, Αναρχοβασιλόφρονας. Ο τραυματισμός του στο μάτι πάντως, δεν σχετίζεται με τη συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση για το ασφαλιστικό.

Θυμίζουμε πως στο δημοφιλές παιχνίδι, ο Παναγιώτης Αργιανίδης υπερψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση και είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Ο Ορέστης Τσάνγκ ψήφισε για 3η φορά την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Μάριος Ιωαννίδης την Ελένη Δάρρα.

Την ίδια ώρα όλο και μεγαλώνουν τα ποσοστά της τηλεθέασης του Survivor, με το ριάλιτι να χρίζει πλέον κοινωνιολογικής ανάλυσης σχετικά με το γιατί το προτιμά το ελληνικό κοινό.

Το επεισόδιο με τον αγώνα ασυλίας συγκέντρωσε ένα 40.3% στο γενικό και 54.4% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις έντεκα το βράδυ, ξεπέρασε το 60%, ενώ μετά τα μεσάνυχτα άγγιξε το 64.8%.

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτή την προτίμηση του κοινού, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε και μια αλλαγή στις ώρες  προβολής του Survivor, αφού ενώ μέχρι πρότινος το βλέπαμε από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη, θα δούμε επεισόδια του ριάλιτι και όλες τις Πέμπτες του Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα