Ο Ντάνος έδωσε συγχαρητήρια και μια συμβουλή στο νικητή του Survivor 2

Ο Ντάνος έδωσε συγχαρητήρια και μια συμβουλή στο νικητή του Survivor 2
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αγώνισμα του πρώτου κύκλου του Survivor

Το φετινό Survivor τελείωσε, ο Ηλίας Γκότσης αναδείχθηκε νικητής και ο Ντάνος δεν θα μπορούσε παρά να συγχαρεί το "διάδοχό" του. Μαζί, του έδωσε εμμέσως πλην σαφώς και μια χρήσιμη συμβουλή.

Μπορεί τα νούμερα του φετινού σόου να μην ήταν αυτά της περσινής πρώτης βερσιόν και ο νικητής Ηλίας Γκότσης να μην αγγίζει τα επίπεδα δημοφιλίας του περσινού “πρώτου διδάξαντα”, του Ντάνου.

Το Survivor 2 που είναι πια παρελθόν, πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία, αφήνοντας πίσω τις δικές του αξιομνημόνευτες σκηνές αλλά και τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν: Με πρώτο και καλύτερο βεβαίως το φετινό νικητή Ηλία Γκότση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη δική του ανάδειξη σε νικητή αλλά και “λαϊκό είδωλο”, έστειλε στο “διάδοχό” του τις ευχές του, χαρακτηρίζοντάς τον “λεβέντη”.

«Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά! Ενα μεγάλο μπραβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία» ήταν το μήνυμα του Ντάνου στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα