Ο Ρούντι Τζουλιάνι στο The Masked Singer – Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter

Ο Ρούντι Τζουλιάνι στο The Masked Singer – Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter
Η αποκάλυψη του Rudy Giuliani στο Αμερικανικό The Masked Singer

Την ταυτότητά του στο The Masked Singer αποκάλυψε ο Ρούντι Τζουλιάνι. Σφοδρές αντιδράσεις για τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ που τον υπερασπίστηκε την περίοδο που προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι στο αμερικανικό The Masked Singer. Πολλοί ήταν αυτοί που επέκριναν την απόφαση της παραγωγής να συμπεριλάβει στους παίκτες τον δικηγόρο που υπερασπίστηκε τον Τραμπ την περίοδο που ο ίδιος προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών το 2020.

Αν και ο δικηγόρος και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποκάλυψε την ταυτότητά του στο σόου το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν αναφορές για την συμμετοχή του ήδη από τον Φεβρουάριο.

Ο ηθοποιός Ken Jeong και μέλος της κριτικής επιτροπής του The Masked Singer σηκώθηκε φανερά ενοχλημένος και αποχώρησε από το πλατό.

Οι χρήστες των σόσιαλ μίντια έκαναν λόγο για μια “απαράδεκτη κίνηση”. Μεταξύ άλλων σχολίασαν πως θα έπρεπε “να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον δικαστή αντί με τους κριτές” ενώ υπογράμμισαν την έλλειψη αξιών που χαρακτηρίζει την εμπορική τηλεόραση της Αμερικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα