Ο τραγικός θάνατος που ενώνει ‘Survivor’ και ‘Nomads’

Ο τραγικός θάνατος που ενώνει ‘Survivor’ και ‘Nomads’

Η αποχώρηση της Μαρίνας αποκάλυψε την σχέση της παίκτριας του survivor με τον Κωνσταντίνο Οροκλό που γνωρίσαμε από το Nomads

Η Μαρίνα των Μαχητών αποχώρησε έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Ωστόσο εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η αποκάλυψη πως η γυμνάστρια μπήκε στο παιχνίδι, έπειτα από απόφαση που είχε λάβει μαζί με τον σύντροφό της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο Θάνος Γκιτέρσος, ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην Ικαρία την 1η Αυγούστου. Ο σύντροφος της Μαρίνας, ήταν όπως φαίνεται στενά συνδεδεμένος και με έναν άλλο παίκτη reality επιβίωσης, του Κωνσταντίνου Οροκλού, ο οποίος και είχε μιλήσει για τον χαμό του μέσα από το Nomads.

“Πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω” σχολίασε μεταξύ άλλων η Μαρίνα στο συμβούλιο του νησιού.

“Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά” σχολίαζε ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Ο 32χρονος πρωταθλητής του kickboxing έχασε τη ζωή την 1η Αυγούστου, όταν, ευρισκόμενος στην Ικαρία για διακοπές, πνίγηκε, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή. O Γκιτέρσος ήταν επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει και δικιά του σχολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα