Όλες οι πρεμιέρες της Δευτέρας – Οι σειρές και τα τηλεπαιχνίδια που ξεκινούν σήμερα

Όλες οι πρεμιέρες της Δευτέρας – Οι σειρές και τα τηλεπαιχνίδια που ξεκινούν σήμερα
The Chase, Κάνε ότι κοιμάσαι, Τροχός της Τύχης MEGA, ΕΡΤ, STAR

Έναρξη σήμερα Δευτέρα (12/09) για πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, τηλεπαιχνίδια και σειρές. Ποια κάνουν πρεμιέρα.

Δυναμικά ξεκινάει η φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς πλήθος νέων σειρών μυθοπλασίας αλλά και ψυχαγωγικών εκπομπών ξεκινούν να προβάλλονται αυτό το φθινόπωρο.

Κάποια από τα προγράμματα, τα οποία είτε είναι καινούργια είτε συνεχίζονται λόγω της επιτυχίας τους, κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα (12/09), ενώ τα περισσότερα αναμένεται να αρχίσουν την επόμενη βδομάδα.

Ήδη σήμερα το πρωί έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά με την πρωινή εκπομπή “Πρωινό Μας”, ενώ αργότερα προβάλλουν το πρώτο τους επεισόδιο τα πρακάτω:

Shopping Star, 15:50 στο Star

Το «Shopping Star», η πιο επιτυχημένη μεσημεριανή συνήθεια, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από όλες τις γυναίκες και όχι μόνο, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει στο Star έτοιμο να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Η Βίκυ Καγιά υποδέχεται τα υποψήφια Shopping Star κορίτσια, τα οποία την εμπιστεύονται, μοιράζονται μαζί της την αγάπη τους για τη μόδα και τα ψώνια και κάνουν fashion therapy στο Shopping Star!

Τρία Μίλια, 17:30 στο Star

Τα τρία μίλια είναι η απόσταση από την ακροθαλασσιά, έως τη γραμμή του ορίζοντα. Στον ορίζοντα της Δρακονήσου, όλοι οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, με τις επιλογές τους, με αναπάντεχες αποκαλύψεις αλλά και με τον έρωτα, που σημαδεύει κάθε πτυχή της ζωής! Φιλίες και σχέσεις ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται και οι αληθινές προθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια! Νέα πρόσωπα ταράζουν τη φαινομενική ηρεμία του όμορφου νησιού και των κατοίκων του, με ποικίλες επιπτώσεις. Ο έρωτας, το μυστήριο, αλλά και το χιούμορ εναλλάσσονται και αποκτούν αντιστοιχίες με την κομβική απόσταση της σειράς: Τα τρία μίλια!

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα. Η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, εντάσσονται στην κοινωνία της Δρακονήσου και πυροδοτούν νέες εξελίξεις! Το ρόλο του Χρόνη υποδύεται ο Πρόδρομος Τοσουνίδης και το ρόλο της Μάνιας η Κατερίνα Νικολοπούλου.

The Chase, 18:30 στο MEGA

Μεγάλη πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν κάνει σήμερα το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “The Chase” με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, παρέα με τους αγαπημένους μας Chasers. Η παρουσιάστρια, πάντα άμεση και ετοιμόλογη, υποδέχεται καθημερινά παίκτες και Chasers σε ένα ανατρεπτικό πινγκ πονγκ ερωτήσεων και απαντήσεων.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» ακόνισαν τις γνώσεις τους, ανανέωσαν το look τους κι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια. Φέτος, οι προσφορές των Chasers κρύβουν εκπλήξεις. Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ;

Τροχός της Τύχης, 18:30 στο Star

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και να μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Ανανεωμένος και πάντα συναρπαστικός, ο «Τροχός της Τύχης» θα γυρίσει για 9η χρονιά και θα απολαύσουμε το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, τις απίθανα αναπάντεχες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, τη χαρά του παιχνιδιού, την αγωνία του αποτελέσματος και την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Ο πιο αδύναμος κρίκος, 19:00 συτην ΕΡΤ1

Το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων του BBC, «Ο πιο αδύναμος κρίκος» (The weakest link), έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο. Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι, 22:00 στην ΕΡΤ1

Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε μια έντονα ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

Με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ, η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα υποβλητικά γυρίσματά της. Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα