Οριστικό το τέλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha

Οριστικό το τέλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha

Τα δάκρυα στην τελευταία εκπομπή πρόδιδαν πως το μέλλον της στον Alpha διαγράφονταν ζοφερό. Πράγματι, η παρουσιάστρια είναι οριστικά εκτός καναλιού. Το "γνωμικό" της στο instagram για τη λήξη της συνεργασίας

Είναι οριστικό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί παρελθόν για τον Alpha και ίσως για την ελληνική τηλεόραση. Φαίνεται πως όσο ξαφνικά έσκασε ως πυροτέχνημα στα τηλεοπτικά πράγματα πριν από μερικά χρόνια και βρέθηκε το ίδιο αιφνίδια να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, τόσο απότομα θα δει την τηλεοπτική της πορεία να φτάνει στο τέλος της. Το “Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου” για άλλη μια χρονιά κινήθηκε σε χλιαρά, ως και παγωμένα επίπεδα τηλεθέασης (ορισμένες φορές κάτω του 10%), όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν διέθετε την υποστήριξη του σταθμού. 

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας την Κυριακή, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με το κλείσιμο της σεζόν προϊδέαζε για το τηλεοπτικό διαζύγιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 από τον τηλεοπτικό σταθμό το θέμα θεωρείται λήξαν, τόσο σε ό, τι αφορά την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, όσο όμως και εν γένει στη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι, το μόνο που γνωρίζουμε με σιγουριά από τούδε και στο εξής είναι πως η παρουσιάστρια αποτελεί παρελθόν από τον Alpha. Με μια ανάρτησή της στο instagram η παρουσιάστρια μάλιστα άφησε το δικό της μήνυμα για το τέλος της συνεργασίας. “Το να αφήνεις κάτι σημαίνει πως συνειδητοποιείς πως κάποιοι άνθρωποι είναι μέρος του παρελθόντος σου, αλλά όχι μέρος του πεπρωμένου σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα