Ούτε πρωινή, ούτε μεσημεριανή. Υποδεχθείτε την μεταμεσονύχτια (Ελεονώρα) Μελέτη

Ούτε πρωινή, ούτε μεσημεριανή. Υποδεχθείτε την μεταμεσονύχτια (Ελεονώρα) Μελέτη
Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει βραδινό talk show από την συχνότητα του Alpha ALPHA

Είναι επίσημο. Η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα εμφανίζεται στους δέκτες μας «Μετά τα μεσάνυχτα».

Μπορεί οι πρεμιέρες να έχουν πέσει σαν βροχή όλες αυτές τις ημέρες, όμως τα κανάλια δεν έχουν ακόμη ξεδιπλώσει πλήρως το νέο τους πρόγραμμα. Από την πλευρά του Alpha, αυτό αναμένεται να γίνει από τις αρχές του Οκτώβρη, όταν και επιστρέφουν, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και οι κωμικές σειρές «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Το Σόι Σου». Στις 9 του Οκτώβρη θα κάνει πρεμιέρα και η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το μοναδικό late night show στην ελληνική τηλεόραση για αυτό το πρώτο μισό της νέας σεζόν. 

Το δελτίο Τύπου του σταθμού μας αποκαλύπτει και τον τίτλο της εκπομπής, που δεν είναι άλλος από το «Μετά τα μεσάνυχτα». Μια εκπομπή που φιλοδοξεί να κινηθεί στα γνωστά μονοπάτια των αντίστοιχων εκπομπών, αλλά και σε πιο, ανθρώπινες ιστορίες. Τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα όσα αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση για την πρεμιέρα. 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

«Τι κοινό έχει ένας κατηγορούμενος για φόνο και μια λαμπερή ηθοποιός; Ένας διάσημος τραγουδιστής με ένα θύμα κακοποίησης; Άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας; Όλοι έχουν κάτι να διηγηθούν.

Το ρολόι δείχνει «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη κάθε Τρίτη & Τετάρτη, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Πρεμιέρα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στις 00:10.»

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως η παρουσιάστρια ξεκίνησε από την πρωινή ζώνη, μετακινήθηκε στην ώρα των μεσημεριανάδικων, επέστρεψε στα πολύ πρωινά μαγκαζίνο και τώρα, θα την παρακολουθούμε… μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό θα πει, παρουσιαστής παντός καιρού. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα