Πανικός στο ΣΚΑΙ: Αλλάζουν την πρεμιέρα σε Voice και ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’

Πανικός στο ΣΚΑΙ: Αλλάζουν την πρεμιέρα σε Voice και ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’

Σε μια απόφαση που φαίνεται πως φέρει την υπογραφή του Τούρκου παραγωγού, ο τηλεοπτικός σταθμός σύρεται στην αλλαγή του προγράμματός του και των δύο πιο δυνατών τηλεοπτικών του χαρτιών για το πρώτο μισό της σεζόν

Τι κι αν το κανάλι του Φαλήρου είχε δώσει ημερομηνίες για την πρεμιέρα του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και του ” The Voice“; Με μια αιφνιδιαστική απόφαση αλλάζουν κακείν κακώς τον προγραμματισμό του σταθμού και φέρνουν την πρεμιέρα των δύο talent show νωρίτερα. Όπως όλα δείχνουν, η πίεση από την Τουρκία ήταν τέτοια που το κανάλι ενέδωσε στην πρόωρη εκκίνηση των προγραμμάτων, τα δικαιώματα των οποίων έχει ο Ατσούν Ιλιτζαλί.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που γίνεται αυτή η εσπευσμένη αλλαγή, η πιθανότερη εξήγηση ακούει στο όνομα Nomads. Το μεγάλο project του ΑΝΤ1 αναμένεται να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Δευτέρας και φαίνεται πως από το Φάληρο τρέμουν πως αυτή η μια εβδομάδα χωρίς ανταγωνισμό θα του δώσει αέρα να ξεφύγει στους πίνακες της τηλεθέασης.

Έτσι, στα σκουπίδια πετιέται και το υπέρλαμπρο τρέιλερ (δείτε πάνω) που ανακοίνωνε με κάθε επισημότητα την πρεμιέρα για τις 8 Οκτωβρίου, στα αζήτητα και όλες οι προηγούμενες ανακοινώσεις. Με τρεις λέξεις και μισή φράση, το κανάλι ανακοινώνει στην ιστοσελίδα του πως το talent show ξεκινά την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχη βιασύνη και για το δεύτερο κύκλο του The Voice, που θα βγει στον αέρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και όχι την Τετάρτη όπως ανακοίνωνε το πρώτο δελτίο Τύπου που παραμένει αναρτημένο στο site του σταθμού. Κάπως έτσι φιλοδοξούν να καλύψουν με νέο πρόγραμμα στον ΣΚΑΙ, ολόκληρη την πρώτη και παρθενική εβδομάδα του Nomads. Ή μάλλον σχεδόν στο σύνολο της εβδομάδας, καθώς φαίνεται πως θα προβάλουν και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή το “My Style Rocks” που μόνο πονοκέφαλο έχει φέρει στους ιθύνοντες αφού καθημερινά σημειώνει τηλεθέαση 4% και 5%, ενώ η βραδινή του εκδοχή την Παρασκευή μόλις και μετά βίας άγγιξε το 10%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα