Παπαδοπούλου: “Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους δεν έπρεπε να κοπούν”

Παπαδοπούλου: “Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους δεν έπρεπε να κοπούν”
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Πέτρος Φιλιππίδης papadakispress

Στη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους αλλά και τις σκηνές που δεν κόπηκαν αναφέρθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. "Ήταν/είναι εξαιρετικός κωμικός" τόνισε.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με αφορμή το κίνημα Metoo και μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στις σκηνές των “Απαράδεκτων” και του Πέτρου Φιλιππίδη, για τις οποίες πολλοί υποστήριξαν ότι έπρεπε να κοπούν μετά από την εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις κακοποιήσεων και βιασμών.

Δεν έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους. Ήταν, είναι -δεν ξέρω ποιο ρήμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε- σπουδαίος κωμικός ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε δράση του.

Όσον αφορά στην παράστασή της με αντίστοιχη θεματολογία υποστήριξε “Χρησιμοποιώντας κάποιους κωδικούς καθαρά επιθεωρησιακούς και κωμικούς, ήμουν σίγουρη ότι αυτό δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα και ήξερα πως το κοινό θα το αντιμετωπίσει με χαρά, όπως και συμβαίνει”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιλογή του όρου για την περιγραφή του κινήματος σημειώνοντας πως “Το Metoo είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει. Διαφωνώ πάρα πολύ με τη λέξη. Έχουμε πολύ ωραίες λέξεις. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε μια δική μας αλλά αυτό είναι δική μου ιδιομορφία. Κάποια στιγμή το πράγμα παρεκτράπηκε. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο. Έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα