Παρθένα Χοροζίδου: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα

Παρθένα Χοροζίδου: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα
Παρθένα Χοροζίδου glomex

Άφθονο γέλιο προκάλεσε η περιγραφή της Παρθένας Χοροζίδου για την πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Αθήνα αφήνοντας την Καβάλα. Η νέα φιλοσοφία που υιοθέτησε στη ζωή της.

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την απόφασή της να σταματήσει να φοβάται, μίλησε για τα χρόνια στην Αθήνα όταν ήρθε από την Καβάλα αλλά και την πρώτη της επαφή με την πρωτεύουσα, την οποία θυμάται αρκετά έντονα αφού ο φόβος ήταν το βασικό συναίσθημα που την είχε κυριεύσει εκείνη την περίοδο.

Όταν κατέβηκα από την Καβάλα έμενα στον Κορυδαλλό και τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω πουθενά που να μην έχω έναν γνωστό άνθρωπο. Η Αθήνα ήταν πολύ τρομακτική όταν κατέβηκα. Εμείς στην Καβάλα είχες ανοιχτό το παράθυρό σου, έμπαιναν τα φώτα της πόλης και κοιμόσουν σε μία ησυχία. Κατέβηκα στην Αθήνα για διακοπές και τους έλεγα πώς κοιμάστε με τόσο θόρυβο, τι φως είναι αυτό; Τρέλα! Αλλά την αγάπησα πολύ την Αθήνα.

Η ίδια μίλησε και για τη νέα φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει τελευταία, με την ηθοποιό να δηλώνει πως “αποφάσισα και θα τα καταφέρω ότι θα στεναχωριέμαι λίγο για τα πράγματα. Αν μπορώ να βοηθήσω, οκ το λύσαμε, αν δεν μπορώ, πάμε παρακάτω. Δεν θα βουλιάξω. Έχω αποφασίσει να είμαστε ευτυχισμένοι και εγώ και οι γύρω μου, θα κάνω τα αδύνατα δυνατα. Δεν θέλω να χαλάσω τις μπαταρίες μου και επειδή πολύ σκοτείνιασε το πράγμα εμείς οι πιο ‘φωτεινοί’ ας κρατήσουμε τα μπόσικα, μην παραιτηθούμε. Έχουμε υποχρέωση και στη φύση, και στα ζώα και στους συνανθρώπους μας και στα παιδιά πάνω από όλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα