Ποιο ΚΨΜ! 80 ναύτες οι κριτές των πιάτων του Master Chef

Ποιο ΚΨΜ! 80 ναύτες οι κριτές των πιάτων του Master Chef

Η ομαδική δοκιμασία του talent show μαγειρικής δεν είχε βραβευμένους σεφ. Είχε μια διμοιρία από πεινασμένους ναύτες

Η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας στο Master Chef ήταν η πιο ιδιαίτερη που έχουμε δει ως σήμερα. Συνήθως, οι κριτές καλούν τους παίκτες να φτιάξουν δύο ομάδες και να μαγειρέψουν με ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ, για ειδικούς της γαστρονομίας. Αυτοί οι ειδικοί είναι και εκείνοι που βαθμολογούν τα πιάτα και αναδεικνύουν τη νικήτρια ομάδα. Όχι, αυτή τη φορά.

Οι παίκτες βρέθηκαν στην προκυμαία, όπου τους ανακοινώθηκε πως κριτές τους για την ομαδική δοκιμασία θα είναι φαντάροι του πολεμικού ναυτικού.

Οι 80 ναύτες κάθισαν στο τραπέζι, αλλά αντί του κλασικού “στρατιωτικού γεύματος” απόλαυσαν τις δημιουργίες των 9 φιναλίστ του Master Chef.

Ένα τεράστιο τραπέζι στήθηκε στο λιμάνι ανάμεσα στα πολεμικά πλοία και οι στρατεύσιμοι κάθισαν να απολαύσουν το μεσημεριανό τους. Οι 80 ναύτες κλήθηκαν στο τέλος να ψηφίσουν ποια από τα δύο μενού, της μπλε ή της κόκκινης ομάδας, ήταν εκείνο που τους άρεσε περισσότερο.

Ο Πορφύρης, αρχηγός της μπλε ομάδας προσέφερε για μια ακόμη φορά απλόχερα γέλιο με τις “στοχευμένες του ατάκες”. Όταν κλήθηκε να παρουσιάσει το μενού στον Πάνο Ιωαννίδης, τόνισε πως οι δημιουργίες του θα ικανοποιήσουν και τον πιο “ιδιότροπο φαντάρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα