Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Παίκτρια “κάηκε” από ερώτηση για τον Αρναούτογλου – Οργή στο Twitter

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Παίκτρια “κάηκε” από ερώτηση για τον Αρναούτογλου – Οργή στο Twitter
Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Ερώτηση για το πόσες εκπομπές έχει παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 έκανε τους χρήστες του Twitter να εξαγριωθούν. "Δεν είναι παιχνίδι γνώσεων αυτό, τύχης είναι".

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στο Twitter μετά από ερώτηση που έγινε στο “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” της Παρασκευής (17/06) με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να εξαγριώνονται και να εκφράζουν τα παράπονά τους στα social media τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τον βαθμό δυσκολίας.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που επέλεξε η παραγωγή του παιχνιδιού για το πόσες εκπομπές έχει παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, που σημειωτέον είναι και ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού γνώσεων και μάλιστα για το ποσό των 10.000 ευρώ!

Μη γνωρίζοντας την απάντηση η παίκτρια επέλεξε τη βοήθεια του 50:50, ωστόσο δεν στάθηκε τυχερή και απάντησε λάθος, καθώς όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει 9 εκπομπές, ενώ εκείνη επέλεξε την απάντηση που ήθελε τον παρουσιαστή να έχει βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης 8 εκπομπών.

Αυτό εξαγρίωσε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έγραψαν στις αναρτήσεις τους πως οι εκπομπές που έχει παρουσιάσει είναι 8 και όχι 9, καθώς στην εκπομπή “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, ο ίδιος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή και όχι στη θέση του παρουσιαστή. Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και για το επίπεδο των ερωτήσεων, καθώς όπως τόνισαν δεν θεωρούνται ερωτήσεις γνώσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα