Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: “Πυρά” στο Twitter για την παίκτρια που δεν ήξερε το “Good Morning Vietnam”

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: “Πυρά” στο Twitter για την παίκτρια που δεν ήξερε το “Good Morning Vietnam”
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος TWITTER

Οι χρήστες του Twitter θεώρησαν μεγάλο ατόπημα το να μην γνωρίζει η παίκτρια του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" την διάσημη και σπουδαία ταινία "Good Morning, Vietnam" με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Παντελώς άγνωστη ήταν σε παίκτρια του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” στον ΑΝΤ1 η διάσημη αντιπολεμική ταινία “Good Morning, Vietnam” και την σωστή απάντηση έδωσε τελικά το κοινό.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/06), η Μαριαλένα δέχτηκε την εξής ερώτηση: “Ποια χώρα της Ανατολής καλημερίζει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία;“.

Η παίκτρια, η οποία δήλωσε πως είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και στο τηλεπαιχνίδι “Ένα Εκατομμύριο Yen” με την Σμαράγδα Καρύδη στο Mega, ανέφερε πως “δεν της λέει τίποτα η ερώτηση”.

Οι απαντήσεις ήταν οι Ιαπωνία, Κίνα, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, ενώ ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να τη βοηθήσει, λέγοντάς της πως πρόκειται για στρατιωτική ταινία, στην οποία ο πρωταγωνιστής έκανε ραδιοφωνική εκπομπή και φώναζε δυνατά, στα αγγλικά, μία συγκεκριμένη φράση.

Η Μαριαλένα και πάλι δεν αναγνώρισε την απάντηση, οπότε ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, με το 92% να απαντά “Βιετνάμ”, που ήταν και η σωστή επιλογή.

Το Twitter έριξε τα “πυρά” του στην παίκτρια, αφού οι χρήστες θεώρησαν μεγάλο ατόπημα το να μην γνωρίζει μία τόσο διάσημη και σπουδαία ταινία, όπου η ομώνυμη φράση “Good Morning, Vietnam” έμεινε στην ιστορία.

Μάλιστα, στο τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής θέλησε να καληνυχτίσει τους τηλεθεατές παραφράζοντας τη φράση και φωνάζοντας “Good Night, Greece”.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα