Power Love: “Σφάχτηκαν” για τα SMS στην Αθηνά και τους έστειλαν “πακέτο” σπίτι

Power Love: “Σφάχτηκαν” για τα SMS στην Αθηνά και τους έστειλαν “πακέτο” σπίτι
Στιγμιότυπο από το Power of Love Gala ΣΚΑΙ

Νίκος και Βίβιαν εναντίον Σωκράτη και Κυριακής σημειώσατε 2 - Στο Gala του reality "βγήκαν τα μαχαίρια", μπλέχτηκε και το όνομα της αποχωρήσασας Αθηνάς και τελικά το πρώτο ζευγάρι βγήκε στη σέντρα από τους παίκτες του σπιτιού

Μια διαφορετική διαδικασία περιελάμβανε η βραδινή έκδοση του Power Of Love, το λεγόμενο και Gala, το βράδυ της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως οι παίκτες μπορούν πλέον να ψηφίζουν ζευγάρια και όχι παίκτες κατά μόνας, κάτι που έφερε ένταση στην συζήτηση που προηγήθηκε.

Στο επίκεντρο της διαμάχης, από τη μία ο Σωκράτης και η Κυριακή και από την άλλη η Βίβιαν και Νίκος. Η Κυριακή ανέφερε μπροστά σε όλους τους παίκτες πως ο Νίκος έστειλε προσβλητικά μηνύματα για εκείνη στην Αθηνά (χαθήκατε; Η Αθηνά είναι η παίκτρια που μαζί με τον Κύπριο Δώρο, αποχώρησαν οικειοθελώς από το σπίτι). Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κυριακής, ο συμπαίκτης της, ζητούσε από την πρώην συμπαίκτρια να βγει δημόσια και να αναφέρει τα όσα της αποκάλυπτε. Αν και δεν αποκάλυψε σε τι αφορούσαν τα μηνύματα αυτά, τα χαρακτήρισε χυδαία και αναληθή. Ο Νίκος ωστόσο αρνήθηκε πως είχε κάνει όλη αυτή τη… μηχανορραφία.

Η όλη συζήτηση πάντως, φαίνεται πως οδήγησε το σπίτι, να στραφεί ενάντια στους Νίκο και Βίβιαν, οι οποίοι και ήταν το ζευγάρι που κλήθηκε να αποχωρήσει από το Power Of Love. Την τελευταία στιγμή ωστόσο, η Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως ένας από τους δύο θα μπορούσε να σωθεί. Έτσι, το ζευγάρι βρέθηκε στο κόκκινο δωμάτιο και μετά από συζήτηση, αποφάσισαν πως ήταν η Βίβιαν που θα συνέχιζε.

Θυμίζουμε πως μετά τον ΑΝΤΕΝΝΑ, σε ακρόαση καλείται και ο ΣΚΑΪ για τη μετάδοση για το πρόγραμμα «Power of Love». Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού για το «Game of Love», το ΕΣΡ ανοίγει το φάκελο των reality games και καλεί και τους εκπροσώπους του ΣΚΑΪ.

Οι καταγγελίες σε βάρος του προγράμματος του ΑΝΤΕΝΝΑ «Game of Love» ξεπέρασαν τις 150, ενώ υπήρξαν λιγότερες για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα