Power of love: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της 19χρονης Αθηνάς Χρυσαντίδου

Power of love: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της 19χρονης Αθηνάς Χρυσαντίδου

Πόσο χρονών είναι τελικά η "19χρονη" Αθηνά Χρυσαντίδου; Παλαιότερα είχε εμφανιστεί στο πλάι του Πανταζή και είχε εμφανιστεί στο Ραντεβού στα τυφλά

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ή Χρυσάντοβα, έχει καταγωγή από την Ρωσία και τον Πόντο και είναι μοντέλο και επαγγελματίας χορεύτρια. Προσφάτως, μπήκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής δημοσιότητας μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή Power of Love.

Στο τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε ολόκληρη διένεξη για την ηλικία της, καθώς η ίδια μπορεί να δηλώνει πως είναι 19 ετών, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως είναι μεγαλύτερη και κρύβει χρόνια, παρότι είναι ούτως ή άλλως νεότατη.

“Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι”, δήλωσε πάντως η ίδια στο show.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στα χρόνια της Αθηνάς, ακούστηκε ένα “και καλά” ως μομφή από την πλευρά των αγοριών. Η ατάκα για τα “19 της χρόνια”, στο 9.25 του παρακάτω βίντεο:

Την ίδια ηλικία είχε δηλώσει πάντως το 2016 στο Parole της Αννίτα Πάνια. Παρακάτω, όταν η Αθηνά εμφανιζόταν στις 26 Μαρτίου του 2016 στο Ραντεβού στα Τυφλά, και δήλωνε (και τότε), 19 ετών (μετά το 13ο λεπτό):

Ψάχνοντας ωστόσο στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε την ηλικία της όπως είναι καταχωρημένη στο hellascasting.com, ένα ψηφιακό πρακτορείο για δωρεάν καταχωρήσεις από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων. Εκεί αναφέρεται πως η νεαρή είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1998, άρα αν ευσταθεί το καταχωρημένο από την ίδια βιογραφικό, η ηλικία που δηλώνει σήμερα δεν έχει και μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, ή Χρυσάντοβα, είχε αναδειχθεί επίσης Miss Photoface GS Hellas 2016.

Και τέλος, μια στιγμή της με τον φίλο της, όπως τον αποκαλεί, Λευτέρη Πανταζή (Αύγουστος του 2016):

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα