Power of Love: Γιάννης και Αργυρώ παραδέχτηκαν τη σχέση τους πριν το παιχνίδι

Power of Love: Γιάννης και Αργυρώ παραδέχτηκαν τη σχέση τους πριν το παιχνίδι

Ο Γιάννης και η Αργυρώ παραδέχτηκαν πως ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο Power of Love, ωστόσο, έδωσαν τη δική τους εκδοχή, που δεν έγινε από όλους πιστευτή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Power of Love, έγιναν πολύ μεγάλες αποκαλύψεις, τις οποίες τόσο οι παίκτες του σπιτιού όσο και οι τηλεθεατές, περίμεναν με αγωνία για πολύ καιρό.

Πρόκειται, φυσικά, για το “σκάνδαλο” που είχε ξεσπάσει σχετικά με τη σχέση του Γιάννη Κοπιδάκη και της Αργυρώς Τσιοράνου, δύο παικτών από την Κρήτη, που φέρονταν να είχαν σχέση πριν μπουν στο σπίτι της αγάπης και να την έκρυβαν. Είχαν γίνει αρκετές φορές νύξεις για τη μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, δεν υπήρχαν ακόμη αποδείξεις.

Στον κόσμο εκτός παιχνιδιού, είχαν κυκλοφορήσει δύο φωτογραφίες που αποκάλυπταν πως Γιάννης και Αργυρώ γνωρίζονταν πολύ πριν το Power of Love και ήταν ζευγάρι στην Κρήτη. Η μία ήταν εκείνη όπου τους πρόδιδε το βραχιόλι της Αργυρώς και η άλλη ήταν μια κοινή τους φωτογραφία, που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε «παγώσει» το θέμα, μέχρι να βρεθούν αποδείξεις και την Τρίτη το βράδυ αποφάσισε να τους αποκαλύψει όσα κυκλοφόρησαν. Έτσι, συγκέντρωσε όλους τους παίκτες και έκανε μια σοβαρή συζήτηση με τον Γιάννη, ζητώντας του να πει επιτέλους την αλήθεια και δείχνοντάς του, μπροστά σε όλους, την φωτογραφία του με την Αργυρώ, που έγινε viral.

Ο Γιάννης δεν μπορούσε πια να κρυφτεί και παραδέχτηκε πως είχαν σχέση, αλλά ότι χώρισαν λίγους μήνες προτού μπουν στο παιχνίδι. Όπως είπε, δεν ήξερε ότι η Αργυρώ θα έμπαινε στο σπίτι της αγάπης, γι’ αυτό και σοκαρίστηκε όταν την είδε και αποφάσισε να κρύψει ότι την ήξερε, γιατί δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Επίσης, δήλωσε πως έχει συναισθήματα για αυτήν, εξ ου και η διεκδίκησή του προς το πρόσωπό της.

Είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα… Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω”.

Λίγο μετά συνδέθηκε μέσω skype με το σπίτι του Power Of Lοve η Αργυρώ Τσιοράνου η οποία κλήθηκε να τοποθετηθεί στο όλο θέμα. “Ζητώ συγγνώμη σε όλους. Είχαμε χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το παιχνίδι γιατί είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς με το Γιάννη γιατί εκείνος έφταιγε. Ένιωθα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Όταν έκανα αίτηση για το παιχνίδι, δεν γνώριζα ότι έκανε και ο Γιάννης αίτηση”.

Οι αντιδράσεις των συμπαικτών τους ήταν ποικίλες. Κάποιοι συγκινήθηκαν όταν είδαν τον Γιάννη να κλαίει και πίστεψαν τα λεγόμενά του, ενώ άλλοι θεώρησαν άδικη τη συμπεριφορά Γιάννη και Αργυρώς, ενώ δεν πίστεψαν εντελώς την ιστορία τους, θεωρώντας ότι έχει κενά και πολλές συμπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα