Power of Love: Οι νέοι παίκτες, ο καυγάς και η κίτρινη κάρτα της παραγωγής

Power of Love: Οι νέοι παίκτες, ο καυγάς και η κίτρινη κάρτα της παραγωγής

"Έχετε έρθει μόνο για τον τελικό; Για τα λεφτά;" ρωτά με ένταση η Μαρία Μπακοδήμου. Τα πράγματα στο σπίτι της αγάπης, φαίνεται πως χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα και οι παίκτες αντί να δένονται, συγκρούονται.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Power of Love υπήρξαν πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, με τους παίκτες να έχουν ποικίλες αντιδράσεις, ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης πρόκειται να δούμε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση, με ένταση και καυγάδες, στο σπίτι της αγάπης. 

Αρχικά, τη Δευτέρα οι παίκτες του σπιτιού υποδέχτηκαν ένα νέο παίκτη και μία παίκτρια που δεν ήταν ακριβώς καινούργια. Ο λόγος για τον 32χρονο Αλέξανδρο που μπήκε στη μεγάλη παρέα του Power of Love και τη Ραφαέλλα, την κοπέλα που είχε φύγει στο πρώτο Gala και που ο κόσμος την ψήφισε για να επιστρέψει.

Τα δύο πρόσωπα φάνηκε να επηρέασαν τη σχέση των παικτών. Αν και οι παίκτες αντιμετώπισαν κάποιες καταστάσεις με χιούμορ, μάλλον το θέμα δεν είναι και τόσο αστείο. Για παράδειγμα, η Ρένια “έκανε μούτρα” στον Αντώνη για την πρόταση γάμου που είχε κάνει για πλάκα στη Ραφαέλλα την πρώτη βδομάδα του παιχνιδιού και έπειτα πλησίασε έντονα τον νέο παίκτη, τον Αλέξανδρο, για να ζηλέψει ο Αντώνης. Το πόσο αθώες είναι αυτές οι πλάκες, θα φανούν στην πορεία!

Η δυσάρεστη έκπληξη με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες τη Δευτέρα, ήταν η κίτρινη κάρτα που δόθηκε από την παραγωγή στον Παύλο, λόγω του περιστατικού που είχε συζητηθεί στο Gala της Παρασκευής, κατά το οποίο ο παίκτης φέρεται να ήταν νευρικός και να είχε ένα ξέσπασμα. Η Μαρία Μπακοδήμου, λοιπόν, έδωσε την πρώτη κίτρινη κάρτα στον παίκτη, καθώς “υπάρχουν όρια και κανόνες”, όπως ανέφερε, αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον, είτε από τον ίδιο είτε από τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού.

Τα πράγματα, όμως, στο σπίτι της αγάπης, φαίνεται πως χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα και οι παίκτες αντί να δένονται περισσότερο, συγκρούονται μεταξύ τους. Αυτό καταλαβαίνει κανείς από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, όπου θα δούμε έναν μεγάλο καυγά στον οποίο οι παίκτες θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τον Ίωνα, έναν παίκτη που είναι πάντοτε ήρεμος και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ ένταση.  Φαίνεται πως ο καυγάς είναι αποτέλεσμα της κόντρας ανάμεσα στον Παύλο και τον Ίωνα, που υπάρχει εδώ και λίγες μέρες.

Επίσης, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις από διάφορους παίκτες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Γιάννης Κοπιδάκης που θα συνδεθεί μέσω skype και θα μιλήσει μπροστά σε όλους για κάποιες συμπεριφορές. Συν τοις άλλοις, η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται έξαλλη στο trailer, ενώ σε κάποιο σημείο ακούγεται να λέει προς κάποιους παίκτες: “Έχετε έρθει μόνο για τον τελικό; Για τα λεφτά;”. Το σίγουρο είναι πως η ένταση θα φτάσει στο αποκορύφωμά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα