Power of Love: Ποιοι είναι μαζί, ποιοι χώρια και ποιοι απλά το κουράζουν

Power of Love: Ποιοι είναι μαζί, ποιοι χώρια και ποιοι απλά το κουράζουν

Ποιοι έχουν καταφέρει να βρουν τον έρωτα στο ριάλιτι γνωριμιών και ποιοι ακόμα πασχίζουν; Μια ανασκόπηση στις πιο "σημαντικές" μέχρι τώρα στιγμές του παιχνιδιού

Οι εξελίξεις είναι απανωτές στο σπίτι του “Power of Love”, όπου μέχρι στιγμής φιλοξενούνται τρία ζευγαράκια και επτά singles. Παρόλο πουτο ριάλιτι γνωριμιών ξεκίνησε με ιδιαίτερα αργά και άβολα, η παραγωγή και ο “έρωτας” φαίνεται πως βρήκαν τους ρυθμούς τους.

Ας δούμε τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν διαδραμματιστεί μέχρι στιγμής στο τηλεοπτικό παιχνίδι:

Τα success stories

Το πώτο ζευγαράκι που ανακοίνωσε τον έρωτά του στο σπίτι της αγάπης είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης. Η γνωριμία ξεκίνησε διστακτικά και αμήχανα. Σε ένα από τα πρώτα επεισόδια η Αθηνά είχε ρωτήσει τον Δώρο αν έχει παιδί, με τον Κύπριο να επιλέγει να αποχωρήσει παρά να της απαντήσει. Η παραγωγή ωστόσο τον μετέπεισε και η Αθηνά κατάφερε τις επόμενες ημέρες να γυρίσει την αμηχανία σε συμπάθεια και κάτι περισσότερο… Έκτοτε έχουν επιδοθεί σε (πολλές) αγκαλιές και τρυφερά ενσταντανέ. Η 19χρονη όπως δηλώνει Αθηνά έχει παραδεχτεί σε συμπαίκτριά της ότι όταν είναι στην αγκαλιά του Δώρου, νιώθει να “κλειδώνει εκεί”.

Τα ‘μέλια’:

Δεύτεροι ήρθαν η Άννα Λορένη και ο Παναγιώτης  Θεόφιλος: Μπορεί να άργησαν να εκδηλωθούν (δεδομένου ότι η Λορένη αποχώρησε προσωρινά από το παιχνίδι) ωστόσο παραδέχθηκαν ενώπιον όλων ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα τους. Η Άννα μάλιστα δεν φοβάται να δείξει λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον της, αφού έχει ήδη κάνει μια-δυο σκηνές ζηλοτυπίας. Αφορμή μάλιστα τη μια φορά αποτέλεσε το σκύψιμο του Παναγιώτη στον λαιμό της Κλαούντια για να μυρίσει την κολώνια της.

Ένα ρομαντικό δείπνο:

Τρίτοι αλλά όχι καταϊδρωμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας: Ο 26χρονος κατάφερε να κερδίσει την ξανθιά Κρητικιά με το χιούμορ και την τόλμη του καθώς επέλεξε να την αρπάξει και να τη φιλήσει. Πολλάκις.

Το πρώτο φιλί (στο 08.43′):

Το ‘ψηστήρι’ που ακολούθησε (από το 11.08′ και μετά) και το δεύτερο φιλί (στο 12.55′):

Κλάματα και χωρισμοί

Μια σχέση μίσους-πάθους διαφαινόταν ότι θα υπάρξει μεταξύ του Ανδρέα Ανδρεανού και της Τζούλιας Καραγιάννη. Η αρχή της γνωρίμιας τους έγινε με έναν ιδανικό (για πάσες και φλερτ) τρόπο: Όταν ο Ανδρέας πρωτομπήκε στο παιχνίδι, έκατσε δίπλα στη μελαχρινή καλλονή και έκανε πως δεν την είδε. Ξαφνιάστηκε δε όταν του έκανε μια ερώτηση, παρατηρώντας ότι δεν είχε καταλάβει ότι είναι και αυτή εκεί. Η Τζούλια δεν άφησε να πέσει κάτω η ατάκα και την αξιοποίησε έτσι ώστε να έχουν τις επόμενες ημέρες να ανταλλάξουν κουβέντες στο πλαίσιο του πειράγματος. Η σχέση έδειχνε να οδεύει κάπου, υπήρξε μάλιστα και πρόταση για ραντεβού εκτός σπιτιού. Ωστόσο μια παρεξήγηση (για ένα μαξιλάρι που έστειλε και πήρε ο Ανδρέας από μια άλλη παίκτρια) που δεν λύθηκε ποτέ -όπως είπε η Τζούλια- καθώς και το ξενέρωμα που έδειξε να τρώει όταν είδε τον Ανδρέα να κάθεται σαν εγκατελειμμένο αμίλητο παιδί στη σκάλα του σπιτιού των ανδρών έφεραν το τέλος στη σχέση αυτή.

Ο ‘χωρισμός’:

Μια παίκτρια που έχει ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό για το ταπεραμέντο της είνα η Κλαούντια Πασκουαλίνι, η οποία είναι και η πρώτη παίκτρια που ατύχησε στον έρωτα: Η Κλαούντια παραδέχθηκε ότι τρέφει ισχυρά συναισθήματα για τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη, ο οποίος ωστόσο δεν ανταποκρίνεται σε αυτά. Σε σχετική ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου, είπε μάλιστα ότι δεν είναι αισθήματα που μπορεί να ξεπεράσει από τη μία μέρα στην άλλη και θέλει χρόνο. Όταν κλήθηκε να φωνάξει κάποιον άντρα στο κόκκινο δωμάτιο, η Κλαούντια αρνήθηκε να επιλέξει κάποιον άλλον εκτός του Νίκου γιατί δεν είχε νόημα για εκείνη. Βγαίνοντας, η κοκκινομάλλα παίκτρια “έσπασε” και έκλαψε.

Η εξομολόγηση της Κλαούντια στο κόκκινο δωμάτιο:

Μαλλιοτραβήγματα και κούραση

Οι πρώτες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο σπίτι της αγάπης είχαν ως αφορμή την ψηφοφορία που οδήγησε στην αποχώρηση της Άννας Λορένη, με τις παίκτριες του παιχνιδιού να κατηγορούν τους άντρες για υποκρισία και διπροσωπία, δεδομένου ότι η μελαχρινή παίκτρια είχε δεχθεί τις περισσότερες προσκλήσεις από αυτού στο κόκκινο δωμάτο.

Όλως περιέργως, η επιστροφή της Λορένη στο παιχνίδι γνωριμίων (λόγω δημοφιλίας) προκάλεσε εξίσου μεγάλες αντιδράσεις καθώς η Άννα φέρεται να είχε μεταφέρει κάποια πράγματα που της είχε εμπιστευτεί η Στέλλα Μιζεράκη. Η ξανθιά Κρητικοπούλα επιτέθηκε ανοιχτά στη Λορένη. Το όλο σκηνικό θύμισε κάτι από “Bar” και το κουραστικό σίριαλ με το  τι έγραφε τελικά το χαρτάκι της Μαίρης Γεώρτση.

Η επίθεση Στέλλας κατά της Άννας (από το 10.24′ και μετά):

Θέση κατά της Άννας είχε πάρει τότε και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ο οποίος έδειξε να έχει ενοχληθεί από τη Λορένη και να την κατηγορεί ότι παράφρασε λόγια του

Ένας ακόμη τσακωμός -παρολίγο μαλλιοτράβηγμα-  εξελίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο για τα μάτια του Πάνου Ζάρλα. Ειδικότερα, σε ένα παιχνίδι – κλήρωση που έκαναν οι γυναίκες, το όνομα του Πάνου έλαχε στη Μαρίνα Βεάζογλου, η οποία άρχισε να πειράζει τη Στέλλα. Η απάντηση που έλαβε όμως από την Κρητικιά του «Power of Love» δεν της άρεσε καθόλου. «Καλά τα αστειάκια, αλλά εγώ μιλάω σοβαρά» της είπε η Στέλλα. «Σώπα» απάντησε η Μαρίνα.

«Μη μου λες εμένα σώπα, θα τη φας τη φάπα, θα κολλήσεις στο τζάμι» τόνισε η Μιζεράκη. «Ποιος θα τη φάει τη φάπα; Για χαλάρωσε λιγάκι. Πολύ την είδες κάπως» αποκρίθηκε νευριασμένη η Μαρίνα με τη Στέλλα να απαντά «Είπα δυο κουβέντες». Η Μαρίνα παρεξηγήθηκε, ζήτησε από τη Στέλλα «να μαζέψει το στόμα της» κι έφυγε από το δωμάτιο. Η Μιζεράκη στη συνέχεια είπε στην κάμερα ότι «έκανε πλάκα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα