Power of Love: Το ξέσπασμα της Αθηνάς που τη φωνάζουν “βρωμιάρα” – Γιατί της επιτέθηκε η Άννα

Power of Love: Το ξέσπασμα της Αθηνάς που τη φωνάζουν “βρωμιάρα” – Γιατί της επιτέθηκε η Άννα
ΣΚΑΪ

Μετά τους καβγάδες των αγοριών, ήρθε και η σειρά των κοριτσιών να μαλλιοτραβηχτούν - Τι απάντησε η 19χρονη όπως δηλώνει παίκτρια για τον βαρύτατο χαρακτηρισμό που της έχουν "κολλήσει"

 Ιδιαίτερα τεταμένη είναι η κατάσταση στο σπίτι του ριάλιτι γνωριμιών “Power of Love“. Μετά τους καβγάδες των αγοριών στο επεισόδιο της Πέμπτης (σ.σ.: όταν ο Δώρος Παναγίδης κατηγόρησε τον Ανδρέα Ανδρεανό για “εξυπνάδες” και άστοχο χιούμορ) ήρθε και η σειρά των κοριτσιών. Αφορμή στάθηκε το ξέσπασμα της Αθηνάς Χρυσαντίδου σχετικά με την καθαριότητα στο σπίτι και τη λέξη «βρωμιάρα» που φαίνεται πως της έχουν αποδώσει διάφοροι χρήστες στα social media. Αφορμή για να της “κολλήσει” ο άκομψος χαρακτηρισμός στάθηκε ένα παράπονο της Στέλλας Μιζεράκη κατά της 19χρονης -όπως δηλώνει- παίκτριας ότι δεν έχει πλύνει πιάτα στο σπίτι.

Η “ρετσινιά” κόλλησε μετά από αυτό και στο σημερινό επεισόδιο η Αθηνά θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να πάψουν να την αποκαλούν έτσι: Διευκρίνισε ότι πρέπει να οργανωθούν καλύτερα οι γυναίκες του παιχνιδιού στο θέμα της καθαριότητας και ότι είναι άδικο να βάλλεται μόνο εκείνη για αυτό.

Μόνο που στην Άννα Λορένη δεν άρεσε το γεγονός ότι η Αθηνά συζητούσε επί δύο ώρες με τις συμπαίκτριες της για το ζήτημα της καθαριότητας και δεν δίστασε να της το πει. Η Αθηνά εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά της Άννας, ύψωσε τον τόνο και υπογράμμισε ότι κάτι που την απασχολεί και την πειράζει θα το συζητά όσο θέλει.

Δείτε το στιγμιότυπο που η Αθηνά μιλά για το παράπονό της στο 10.37′ και την ένταση με την Άννα στο 21.51′:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα