Ράδιο Αρβύλα από τα παλιά: To throwback που έσπασε τα “νοσταλγόμετρα”

Ράδιο Αρβύλα από τα παλιά: To throwback που έσπασε τα “νοσταλγόμετρα”

Η παρέα των Ράδιο Αρβύλα γύρισε δεκαετίες πίσω, με τους τέσσερις παρουσιαστές να θυμούνται τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα μέσα από εικόνες που προκαλούν νοσταλγία και γέλιο. Τα μακριά μαλλιά του Κανάκη που θυμίζουν... περούκα του ΑΜΑΝ.

Σπαρταριστό γέλιο αλλά και έντονη νοσταλγία στο στούντιο της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, με το απόλυτο throwback των τεσσάρων παρουσιαστών, οι οποίοι γύρισαν δύο ή ακόμη και τρεις δεκαετίες πίσω.

Πρόκειται για ένα βίντεο από την πλατφόρμα TikTok που ταξιδεύει στα πρώτα τηλεοπτικά βήματα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, μέχρι και στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ο Αντώνης Κανάκης είχε μακριά μαλλιά, βγαλμένα από… σκηνή του ΑΜΑΝ.

Στο απολαυστικό αυτό βίντεο, ο κεντρικός παρουσιαστής εμφανίζεται από εκπομπή που έκανε το μακρινό 1989 σε μουσική εκπομπή (Party Fm), ο Γ. Σερβετάς από το 1996 και το “Κομφούζιο”, ο Σ. Παναγιωτόπουλος επίσης από τηλεοπτική εκπομπή του 1989, ενώ ο Χ. Κιούσης από εκπομπή του 2000, με την εικόνα να επιστρέφει στο τώρα, δείχνοντας την αισθητή (και λογική) διαφορά, προκαλώντας νοσταλγία και γέλιο μαζί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθως απολαύστε και ένα ακόμη βίντεο από το 1989 και την εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο Αντώνης Κανάκης, με μακρύ μαλλί:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα