Ράδιο Αρβύλα: Η συνάντηση Τριαντάφυλλου με παιδάκι στο Μαϊάμι και οι γυμνοί του Survivor

Ράδιο Αρβύλα: Η συνάντηση Τριαντάφυλλου με παιδάκι στο Μαϊάμι και οι γυμνοί του Survivor
Ο Αντώνης Κανάκης στους Ράδιο Αρβύλα Glomex

Το "Survivor 4" βρέθηκε στο στόχαστρο των Ράδιο Αρβύλα για άλλη μια φορά. Ο πραγματικός διάλογος του Τριαντάφυλλου με το παιδάκι που συνάντησε σε ελληνικό εστιατόριο στο Μαϊάμι.

Δύο πρόσφατα γεγονότα στο “Survivor 4” σχολίασαν με το γνωστό τους χιούμορ οι Ράδιο Αρβύλα, στην τελευταία τους εκπομπή στο Open για τη φετινή σεζόν. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρό τους, όπως και ο Τριαντάφυλλος, που αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Survivor 4”.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του τρόλαραν τη συνάντηση που είχε ο παίκτης με ένα παιδάκι σε ελληνικό εστιατόριο στο Μαΐάμι, όταν οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο με το ταξίδι. Ο γνωστός τραγουδιστής χάρηκε όταν είδε το μικρό αγόρι, καθώς θυμήθηκε το δικό του παιδί, γι’ αυτό και του χάρισε τη μπαντάνα του.

Ωστόσο, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν άλλη άποψη για τη μεταξύ τους συζήτηση, όπως και για τον λόγο που στα προηγούμενα επεισόδια οι Μπλε αποφάσισαν να γδυθούν και να κολυμπήσουν εντελώς γυμνοί στη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου.

Δείτε το τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα