Ράδιο Αρβύλα: Η συνέντευξη με Σώρρα και το ασθενοφόρο με σειρήνα ‘Διονυσίου’

Ράδιο Αρβύλα: Η συνέντευξη με Σώρρα και το ασθενοφόρο με σειρήνα ‘Διονυσίου’

Η παρέα του Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε και ακόμη κρατάμε το στομάχι μας από τα γέλια. Τα τραγούδια της νεολαίας ΝΔ στον Κ. Μητσοτάκη, ο Optimus Prime - φίλος του Σώρρα και η σειρήνα του ασθενοφόρου στους ελληνικούς δρόμους (vids)

Κάθε φορά που βγαίνει στους δέκτες μας η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, θυμόμαστε ένα παλιότερο σλόγκαν του ΑΝΤ1, που έλεγε “υπάρχει και αυτή η τηλεόραση”! Ευτυχώς θα προσθέταμε εμείς. Πέρασαν λοιπόν δύο εβδομάδες από το τελευταίο ” Ράδιο Αρβύλα” και ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και οι λοιποί συνεργάτες της εκπομπής επέστρεψαν με κέφι στους δέκτες μας.

Το countdown πλούσιο και χορταστικό, σε βαθμό που θα ήταν αδύνατο να βάλουμε εδώ όλα τα βίντεο που μας έκαναν να γελάσουμε, με το ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ των Θεσσαλονικών. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να μην σταθούμε στο αφιέρωμα στον Αρτέμη Σώρρα, ένα εκπληκτικό τρολάρισμα ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την ευφάνταστη επιλογή τους για το “ringtone” των ελληνικών ασθενοφόρων.

Ο Σώρρας στην Αρβύλα

Αντιλαμβάνεστε πως τα πρόσωπα των ημερών που αναζητούν διακαώς όλοι οι δημοσιογράφοι βγαίνουν πρώτα στο Ράδιο Αρβύλα. Έτσι και ο φυγάς Αρτέμης Σώρρας βγήκε στο παράθυρο για να εμπνεύσει τους Συνέλληνες να τον στηρίξουν. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

Τα τραγούδια του Κυριάκου

Ο Αντώνης Κανάκης όμως και η ομάδα του, στάθηκαν και σε πρόσφατη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας νέοι του κόμματος τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο. Εμπνεόμενοι από το περιστατικό, οι Ράδιο Αρβύλα, έδωσαν και πάλι ρέστα…. δείτε και θα καταλάβετε:

Το ασθενοφόρο “Στράτος Διονυσίου”

Ένα από τα viral των τελευταίων ημερών, το ασθενοφόρο που έχει για σειρήνα το “Final Countdown”, αποτέλεσε έμπνευση για προτάσεις στα ελληνικά ΕΚΑΒ από τους Ράδιο Αρβύλα. Τα λόγια περιττεύουν… Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, η εκπομπή κινήθηκε στα γνωστά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας το 33,4% κατά μέσο όρο στο σύνολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα