Ρωτήσαμε μαμάδες τι βλέπουν τα παιδιά τους στην TV

Ρωτήσαμε μαμάδες τι βλέπουν τα παιδιά τους στην TV

Έχετε αναρωτηθεί τι βλέπουν αυτή την εποχή τα παιδιά στην τηλεόραση; “Ανακρίναμε” μαμάδες που βρέθηκαν σε ένα πολύ ξεχωριστό event.

H τελευταία ημέρα του Μαΐου ήταν πολύ ιδιαίτερη στο Σπίτι της 24MEDIA. Για την ακρίβεια την έκανε ιδιαίτερη η WIND η οποία υποδέχθηκε μαμάδες για να τους παρουσιάσει την WIND VISION και τις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει στους γονείς ώστε να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους έχουν πρόσβαση σε ποιοτικό και πλούσιο περιεχόμενο που ελέγχεται από τους ίδιους.

Και από την αρχή του event η WIND φρόντισε να υποδεχθεί τις μαμάδες με πολύ ζεστό τρόπο, όπως θα έκανε αν είχαν έρθει στο Σπίτι με τα παιδιά τους. Μια δροσερή λεμονάδα αλλά και πάρα πολλά κλασικά σνακ που συναντάς σε παιδικό πάρτι ήταν εκεί για να δώσουν ακριβώς στην ατμόσφαιρα αυτό το γλυκό κλίμα που επικρατεί, όταν βρίσκονται στο χώρο ό,τι πολυτιμότερο έχουν αυτές οι γυναίκες: Τα παιδιά τους!

Στο event για την παρουσίαση της WIND VISION παρευρέθηκε και το NEWS 24/7 και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία μικρή σφυγμομέτρηση για το τι βλέπουν εν έτει 2018 τα παιδιά στην τηλεόραση. Ελάτε μαζί μας!

“Τα δύο κορίτσια μου, ηλικίας 10 και 12 ετών βλέπουν κυρίως σειρές και ταινίες για teennagers Netflix, αλλά και λίγο Nickelodeon”.

Βιβή Μπασινά, Mom blogger 4MOMS.GR

“Έχω δύο αγόρια ηλικίας 4 και 8 ετών. Βλέπουν κυρίως παιδικά από το Nickelodeon αλλά και ντοκιμαντέρ με ζώα στο National Geographic”

Έφη Αργυροπούλου, Υπεύθυνη WORKINGMOMS.GR

“Και τα δύο παιδιά μου βλέπουν μόνο Netflix. Η κόρη μου, 10 ετών, βλέπει σειρές και ταινίες, ενώ ο γιος μου, 5,5 ετών, Power Rangers και Πιτζαμοηρωες”.

Αμαλία Κυπαρίσση, Mom blogger 4MOMS.GR

“Έχω δύο γιους 10 και 12 ετών οι οποίοι βλέπουν κυρίως σειρές στο Nickelodeon και κάποια παιδικά στο Star Channel. Επίσης πολλές ταινίες και οικογενειακές σειρές ελληνικών καναλιών”.

Σοφία Κωστάρα , Δ/ντρια σύνταξης INFOKIDS.GR

“Τα δύο μικρότερα παιδιά, αγόρι και κορίτσι 12 ετών, βλέπουν σειρές στο Disney Channel. Τους αρέσουν και οι Simpsons, όπως και στον 17χρονο γιο μου”

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη, Mom blogger 4MOMS.GR

“Έχω δύο αγόρια 13 ετών τα οποία βλέπουν κυρίως κόμικς και ταινίες με ήρωες της Marvel”

Έφη Ανέστη, Βeauty editor LADYLIKE.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα