Σάσα Σταμάτη: Η παραδοχή για χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση και ο ανταγωνισμός

Σάσα Σταμάτη: Η παραδοχή για χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση και ο ανταγωνισμός
Σάσα Σταμάτη και Ναταλία Γερμανού έρχονται αντιμέτωπες τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ΣΚΑΙ/ALPHA

«Δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά» δηλώνει η παρουσιάστρια για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της εκπομπής "Oh la la".

Με περισσή ειλικρίνεια απαντά στους συναδέλφους της δημοσιογράφους η Σάσα Σταμάτη, αναφορικά με την πορεία της εκπομπής της “Oh la la” από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στους πίνακες τηλεθέασης. «Δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά» παραδέχτηκε και πρόσθεσε: «Αλλά η εκπομπή είναι μαραθώνιος».

Η δημοσιογράφος που από την περσινή σεζόν ανέλαβε τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου εξηγεί πως δεν προβληματίζεται από το ανταγωνισμό, το αντίθετο μάλιστα της αρέσει.

Δείτε τι δήλωσε:

Και φυσικά όταν μιλάμε για ανταγωνισμό μιλάμε κυρίως για τη νέα εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δεν γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:50 για να δώσει τίτλο και περιεχόμενο στις δύο ωραιότερες ημέρες της εβδομάδας. Στο πλευρό της ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Χάρης Γιακουμάτος.

Όσο για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus», με τον Μένιο Φουρθιώτη, αυτή θα μας αποχαιρετίσει στα τέλη του Σεπτέμβρη, μαζί με όλο το ζωντανό πρόγραμμα του Epsilon (και νυν OPEN) χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα επανέλθει στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού από την Παιανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα