Σασμός: “Χαμένη Ζωή”, το νέο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου για τον β’ κύκλο της σειράς

Σασμός: “Χαμένη Ζωή”, το νέο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου για τον β’ κύκλο της σειράς
Ο Στέλιος Μάινας YouTube

Το τραγούδι "Χαμένη Ζωή" σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα έρχεται να προστεθεί στο εξαιρετικό soundtrack της σειράς "Σασμός", ο β' κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/09) στις 21:00.

Με το “Χαμένη Ζωή” που ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος ξεκινά ο νέος κύκλος τραγουδιών σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα που “ντύνουν¨την υπερεπιτυχημένη σειρά “Σασμός” και κυκλοφορούν από την Panik Oxygen.

Το “Χαμένη Ζωή”, που κυκλοφορεί σε δύο versions, μία δυναμική και μία atmospheric, είναι ένα τραγούδι γεμάτο πάθος και δημιουργική ορμή, που “απογειώνει” με τη μοναδική ερμηνεία του ο καταξιωμένος ερμηνευτής, ενω τηλεοπτικά το τραγούδι σηματοδοτεί την είσοδο στη σειρά του αγαπητού ηθοποιού Στέλιου Μάινα, ο οποίος ενσαρκώνει τον Παύλο Βρουλάκη και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στον “Σασμό”.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και γεμάτο συμβολισμούς music video, σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου. Με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Θηβαίο και τον Στέλιο Μάινα, το video μας μεταφέρει αλληγορικά στα συντρίμμια μιας χαμένης ζωής, στέλνοντας δυνατό μήνυμα για ένα πιο όμορφο και φωτεινό μέλλον.

Χρήστος Θηβαίος – Χαμένη Ζωή (OST – Σασμός)

Ο β’ κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ALPHA

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα