Σασμός: Έρχονται αναταράξεις στις ζωές όλων

Σασμός: Έρχονται αναταράξεις στις ζωές όλων
Σασμός Instagram / @sasmos_alphatv_official

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης (28/04). Δείτε το trailer.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Αστέρης επιστρέφει στην ζωή του, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο, ενώ η Αργυρώ θέλει να κάνει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (28/04)

Ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό πηγαίνει στο αλουμινάδικο για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του και μένει έκπληκτος με όσα αντικρίζει αλλά και όσα μαθαίνει για την οικονομική τους κατάσταση. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους… Ο Αστέρης και ο Μαθιός στο αλουμινάδικο συζητούν για την Αργυρώ και ο Αστέρης του αναφέρει πως σκοπεύει να συναντήσει την Αργυρώ και να της μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

Σασμός: Αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Σασμός: Δείτε το trailer της Πέμπτης (28/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα