Σασμός Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Αποκαλύπτεται η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Αποκαλύπτεται η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" youtube printscreen - alpha tv

Όλα ανατρέπονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στα επόμενα επεισόδια όλα αλλάζουν, με τους ήρωες της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με μοιραίες συγκρούσεις.

Σασμός – Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον πατέρα της Ρέας πως ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την πληροφορία. Η Τζένη ομολογεί στην Θοδώρα το ψέμα της σχετικά με την εγκυμοσύνη και της ενοχές που νιώθει, αποφασίζει όμως να αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Μανόλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα αναμεταξύ τους είναι βαρύ.

Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Παντελή με την Άννα να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα είναι ακόμη πικραμένη. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη για ποιο λόγο η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει την Άσπα. Την ίδια στιγμή ο Παύλος πηγαίνει στον Σταύρο να τον προειδοποιήσει πως θα τον βρει αντιμέτωπο, εάν αποφασίσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος θυμώνει και αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση.

Σασμός – Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στη σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Σασμός – Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο.

Σασμός – Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου

Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Θα τα καταφέρουν; Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη, να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version