Σεξισμός και ζόφος στο Big Brother: Η Άννα Μαρία, το body-shaming και η σιωπή των παρουσιαστών

Σεξισμός και ζόφος στο Big Brother: Η Άννα Μαρία, το body-shaming και η σιωπή των παρουσιαστών
Ανδρέας Μικρούτσικος και Χάρης Βαρθακούρης Youtube

Όσα είπαν (ή δεν είπαν) οι δύο παρουσιαστές στο live της Παρασκευής, προκάλεσαν οργή στα social media. Σεξιστικά αστεία και χυδαία σχόλια για άλλη μια φορά στο "Big Brother".

Μυαλό “δεν βάζει” το “Big Brother” και ο ΣΚΑΙ, όπως φαίνεται.

Μετά το απαράδεκτο περιστατικό με το σχόλιο περί βιασμού που προκάλεσε σάλο πριν από μερικές βδομάδες, μετά τα ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς μέσα στο σπίτι, τα χυδαία πλάνα που επιλέγει να δείχνει η παραγωγή στα επεισόδια, αλλά και μετά την πρόσφατη προσπάθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου να καλύψει ξανά τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο ίδιος και ο Χάρης Βαρθακούρης επιμένουν να κινούνται στην ίδια γραμμή.

Συγκεκριμένα, στο live που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/09), ο Μικρούτσικος αποκάλεσε δημόσια και on air “τρελή” την Άννα – Μαρία, επειδή εμφανίστηκε φορώντας καπέλο και κρατώντας μία βέργα, ενώ λίγο αργότερα της έβαλε και δοκιμασία να μην μιλάει για ένα 24ωρο. Παράλληλα, σε συζήτηση με την Αφροδίτη και τον Ζακ, προχώρησε σε απαράδεκτα σχόλια και δήθεν αστεία σχετικά με το βάρος της παίκτριας, ενώ ο Βαρθακούρης γελούσε με αυτά, χωρίς να βάλει κανένα όριο.

Επιπλέον, στο live της Παρασκευής (25/09) δεν προβλήθηκαν πλάνα από το σπίτι, στα οποία ο Δημήτρης Κεχαγιάς απειλούσε πως θα χτυπήσει την Άννα Μαρία και ότι “θα κατεβάσει τα παντελόνια του”. Παρά τα όσα ακούστηκαν, η παραγωγή και οι δύο παρουσιαστές, που μάλλον τα θεώρησαν κι αυτά “αστεία”, δεν ανέφεραν ποτέ το περιστατικό και δεν σχολίασαν καθόλου τη συμπεριφορά του παίκτη, προτιμώντας να στοχοποιήσουν την συμπαίκτριά του.

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την οργή των τουιτεράδων, με τους χρήστες να κατακρίνουν τη συμπεριφορά των δύο παρουσιαστών και να απαιτούν να ζητήσουν συγγνώμη από τους παίκτες για τα προσβλητικά σχόλια, με το hashtag #bbxeftiles να μπαίνει στις τάσεις του twitter.

Τα σχόλια του twitter

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version