Σίσσυ Χρηστίδου: Επιστολή “καμπανάκι” από το σχολείο του γιου της για το “Squid Game”

Σίσσυ Χρηστίδου: Επιστολή “καμπανάκι” από το σχολείο του γιου της για το “Squid Game”
Σίσσυ Χρηστίδου Glomex

Η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως έλαβε επιστολή από το σχολείο του γιου της, η οποία προειδοποιεί τους γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους να δουν την διάσημη σειρά "Squid Game" του Netflix.

Παγκόσμια φρενίτίδα έχει προκαλέσει η κορεατική σειρά “Squid Game” (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού), που έχει κατακτήσει την κορυφή του Netflix, καταγράφοντας εκατομμύρια προβολές στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες του εξωτερικού, το “Squid Game” έχει καθηλώσει τηλεθεατές όλων των ηλικιών, ενώ την ίδια στιγμή εγείρονται προβληματισμοί για την ασφάλεια των παιδιών που το παρακολουθούν.

Σε αρκετές χώρες του κόσμου έχουν προκληθεί αντιδράσεις, ενώ συμβούλιο στην Αγγλία συστήνει στους γονείς να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν την διάσημη σειρά του Netflix, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι παιδιά ηλικίας μόλις έξι ετών αντιγράφουν τις βίαιες προκλήσεις που παρουσιάζονται σε αυτή.

Φαίνεται πως παρόμοιες προτροπές έχουν πραγματοποιήσει και κάποια σχολεία της χώρας μας, αφού στην εκπομπή της “Έλα Χαμογέλα” το πρωί της Κυριακής (17/10) ανέφερε πως έλαβε μία σχετική επιστολή από το σχολείο του γιου της, η οποία συνέστηνε στους γονείς να προσέξουν τα παιδιά τους, ώστε να μην δουν την σειρά.

«Την δική μου την προσοχή την τράβηξε η σειρά αρχικά με μια επιστολή που μου έστειλε το σχολείο. Και λέω για να μου στέλνει το σχολείο “προσέξτε τα παιδιά σας μην δουν τη συγκεκριμένη σειρά κλπ”, τι συμβαίνει με αυτή τη σειρά; Στη συνέχεια ακούστηκαν κι άλλα σχολεία, μετά χώρες το απαγόρευσαν, έχει γίνει ένας κακός χαμός με τη σειρά. Βρέθηκα αντιμέτωπη με τον γιο μου, όταν μου ήρθε αυτή η επιστολή. Μου είχε ζητήσει ο Φίλιππος να την δει. Εγώ τι κάνω; Ελέγχω τις ηλικίες. Μπαίνω μέσα στην πλατφόρμα και βλέπω σε ποια ηλικία απευθύνεται. Η σειρά απευθύνεται σε 16+. Οπότε του είπα “όχι αγάπη μου δεν μπορείς να την δεις αυτή τη σειρά”. Μετά ξεκίνησε μια μάχη μεταξύ μας ότι “όλοι οι συμμαθητές μου το έχουν δει, όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Έχουν πάει να αγοράσουν πράσινες φόρμες, τι θα κάνω; Δεν μπορείς να με έχεις εμένα στο περιθώριο”», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα