So You Think You Can Dance: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

So You Think You Can Dance: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Η ώρα των live ξεκινά και σε οκτώ εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο Έλληνας χορευτής που θα φύγει με το έπαθλο των 50.000€

Η μεγάλη στιγμή για την τελευταία και πιο καθοριστική φάση του “ So You Think You Can Dance”, με τα Live έφτασε! 8 Live, 24 διγωνιζόμενοι (12 γυναίκες & 12 άντρες) χορεύουν και τα δίνουν όλα, διεκδικώντας τη θέση για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.

 

Τα Live τα έχουν όλα! Live χορογραφίες σε ζευγάρια και ατομικά, ένταση, πάθος, δυνατές στιγμές και φυσικά ένα κοινό που ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια των live, τους αγαπημένους του παίχτες. H διαδικασία που ακολουθείται τόσο για το στήσιμο των επεισοδίων, όσο για την ψηφοφορία, διαφοροποιείται.

Δείτε το τρέιλερ:

Τα Live είναι εδώ και οι 24 χορευτές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές τους ικανότητες. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά τους στο “So You Think You Can Dance” με το 1o live, την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα