Stanger Things – Season 4: Δείτε το τελικό trailer λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Stanger Things – Season 4: Δείτε το τελικό trailer λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
Η αφίσα του "Stranger Things" Instagram / @strangerthingstv

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του "Stranger Things", που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Μαΐου στο Netflix.

Το τελικό trailer για την 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς “Stranger Things” έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των θαυμαστών της.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος κύκλος θα χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Μαΐου και το δεύτερο μέρος την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Stranger Things: Δείτε το trailer του πρώτου μέρους

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Starcourt και οι ήρωες έχουν σκορπιστεί στους ανέμους -κάποιοι για τη δική τους ασφάλεια και κάποιοι παρά τη θέλησή τους. Στην τέταρτη σεζόν βρίσκουμε τον καθένα από αυτούς να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με διάφορους τρόπους. Φαίνεται ότι ο Lucas ( Caleb McLaughlin ) μπορεί να γνωρίζει δημοσιότητα ως μέλος της ομάδας μπάσκετ, ενώ ο Dustin ( Gaten Matarazzo ) και ο Mike ( Finn Wolfhard ) έχουν ενταχθεί στο Hellfire Club, ένα προηγμένο παιχνίδι Dungeons and Dragons στο Hawkins High.

Η Max (Sadie Sink) εξακολουθεί να παλεύει με τη δική της θλίψη για τον θάνατο του Billy και ο Will με την Eleven δυσκολεύονται να εγκλιματιστούν σε όλη τη χώρα.

Οι Duffer Brothers, δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί των σειρών, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το Stranger Things θα τελειώσει με την πέμπτη σεζόν. Στην τέταρτη σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν οι Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα