Star Academy: Ο χρησμός Βίσση για τον Καρβέλα και ο αντικαταστάτης του

Star Academy: Ο χρησμός Βίσση για τον Καρβέλα και ο αντικαταστάτης του

Οι τεταμένες σχέσεις με τον παρουσιαστή του talent show, Μένιο Φουρθιώτη, το ύποπτο post της Άννας Βίσση στο Instagram και ο άνθρωπος που όπως όλα δείχνουν παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή αντί του Νίκου Καρβέλα

Με μια λιτή ανακοίνωση μιας μόλις γραμμής, ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα. Είχαν προηγηθεί σειρά από “θερμά επεισόδια” στον αέρα του “Star Academy” με βασικούς πρωταγωνιστές τον μουσικοσυνθέτη και τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Ποια τα σχέδια της παραγωγής για τα live που απομένουν ως το τέλος της εκπομπής και ποια η στάση της Άννας Βίσση από εδώ και έπειτα;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον μουσικό ήταν τεταμένες εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε, όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το εβδομαδιαίο show θυμούνται την κόντρα πριν από αρκετές εβδομάδες, κατά την οποία ο Νίκος Καρβέλας ζητούσε από τον παρουσιαστή να του ζητήσει συγγνώμη.

Σύμφωνα με ανθρώπους της παραγωγής, ο μουσικός σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει, ενώ και στη Σαββατιάτικη κόντρα δήλωσε στον αέρα πως ο δικηγόρος του εξετάζει τους όρους του συμβολαίου για το τι μπορεί και τι όχι να του επιβάλει ο κ. Φουρθιώτης. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός έσπευσε να λήξει εκείνος το θέμα με τη λιτή του ανακοίνωση περί λήξης συνεργασίας.

Ο χρησμός της Βίσση

Από το Star Academy ξεκαθαρίζουν πως η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την συμμετοχή της Άννας Βίσση στο παιχνίδι, καθώς οι δύο είχαν ξεχωριστό συμβόλαιο με την παραγωγή. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, αμέσως μετά την κόντρα και αφού έπεσε διαφημιστικό διάλειμμα το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και δη το Νίκο Καρβέλα, παίρνοντας το ρόλο “πυροσβέστη”.

Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω instragram με πολλαπλούς αποδέκτες. Ανέβασε μια φωτογραφία την Κυριακή στην οποία στέκεται δίπλα στο Νίκο Καρβέλα, κατά τη διάρκεια του live και έγραψε: “Lucky Me”…

Ποιος παίρνει τη θέση Καρβέλα

Στο διαδικαστικό της υπόθεσης, οι υπεύθυνοι του σταθμού εξετάζουν το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στην καρέκλα, πλάι στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Αλέξανδρος Ρήγας. Θυμίζουμε πως ο σεναριογράφος και ηθοποιός είχε αποδεχτεί να αναλάβει το ρόλο καθηγητή υποκριτικής στη σχολή του reality, μετά την αποχώρηση της Χρύσας Ρώπα, ενώ έχει βρεθεί σε θέση κριτή και στο Your Face Sounds Familiar την περασμένη σεζόν.

Άλλωστε, στα τελευταία Live της εκπομπής, ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται στο studio εκπροσωπώντας τους καθηγητές του Star Academy. Μια εξέλιξη που αναδεικνύει επίσης τις τεταμένες σχέσεις εντός του παιχνιδιού, καθώς στην θέση αυτή βρέθηκε στα πρώτα Live η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η διευθύντρια της σχολής του Star Academy, είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως ο Νίκος Καρβέλας είχε πετάξει την τσίχλα που μασούσε προς το μέρος ενός διαγωνιζόμενου. “Ντρέπομαι και το λέω δημόσια που εκείνη την ώρα τα έχασα και δεν σηκώθηκα να φύγω” είχε αναφέρει την επομένη του περιστατικού. Έκτοτε, η κα. Γκαγκάκη επέλεξε να μην βρίσκεται στα live. Όπως αναφέρουν από το περιβάλλον της, το συμβόλαιό της δεν την υποχρεώνει να παρευρίσκεται σε αυτά και ως εκ τούτου, έχει επιλέξει να απέχει.

Το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του, τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς ομολογουμένως να έχει καταφέρει να τραβήξει τα τηλεοπτικά βλέμματα, καθώς μόλις και μετά βίας κατορθώνει να αγγίξει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης, σημειώνοντας συνήθως ένα ωραιότατο για το Epsilon ίσως, αλλά όχι και ιδιαίτερα υψηλό, δεκαράκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα