Σταύρος Σβήγκος: “Εξήγησα στον γιο μου πως ο νονός του είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν παιδί”

Σταύρος Σβήγκος: “Εξήγησα στον γιο μου πως ο νονός του είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν παιδί”
Σταύρος Σβήγκος ΣΚΑΙ

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τον γιο του και το αιμάτωμα στον εγκέφαλο που είχε όταν γεννήθηκε, αλλά και πώς του εξήγησε πως ο νονός του είναι ομοφυλόφιλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot.” στον ΣΚΑΙ ήταν καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μίλησε για το παιδί του και το πρόβλημα υγείας που σχεδόν να το οδηγήσει στο θάνατο, καθώς και για το διαζύγιό του.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε, αρχικά, πως η οικογένειά του τον μεγάλωσε με τρόπο που να μην κρίνει τους γύρω του. “Ένας πολύ καλός φίλος των γονιών μου είναι ομοφυλόφιλος. Μεγάλωσα με το ότι είναι άκρως φυσιολογικό. Γιατί να μην είναι δηλαδή; Ο καθένας πρέπει να είναι ευτυχισμένος όπως θέλει”, δήλωσε και αναφέρθηκε στον γιο του.

Είχαμε πάει σε ένα κατάστημα και ο μικρός ήθελε ροζ σπαθί, μου λέει η πωλήτρια “εκεί είναι για τα αγοράκια”. Της λέω “παντού είναι για τα αγοράκια και παντού για τα κοριτσάκια”. Γιατί να μην το πάρει δηλαδή, άμα του αρέσει το ροζ; Κανένα στερεότυπο δεν πρέπει να υπάρχει. Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει και να είναι ένας άνθρωπος που θα προσφέρει στην κοινωνία, να είναι ανεξάρτητος, αυτόνομος και να πρεσβεύει πάντα την ελευθερία τη δική του και τον υπολοίπων”, είπε και πρόσθεσε:

Ο ένας νονός του γιο μου είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Σαφώς και με ρώτησε. Του είπα ότι έχει μπαμπά και μπαμπά, και μου είπε οκ. Μεγαλώνοντας θα με ξαναρωτήσει για το πώς απέκτησαν το παιδί και θα του εξηγήσω πως μπορεί να μην το έκαναν αυτοί αλλά το αγαπάνε γιατί είναι δικό τους”.

Παράλληλα, μίλησε για το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και πώς το επικοινώνησαν στο παιδί, λέγοντας:Σαφώς πήγαμε σε παιδοψυχολόγο για να πάρουμε όλες τις πληροφορίες. Υπάρχουν τρόποι. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος και να προστατεύσεις το παιδί, να του εξηγήσεις”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του γιου του, ο οποίος είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο μόλις γεννήθηκε, το οποίο έπαθε στον τοκετό.Ήταν πολύ σοβαρό, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Δεν μπορούσε ούτε να γίνει επέμβαση, αν του κάναμε θα είχε πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσει. Τάιζα τον γιο μου και του έλεγα “άμα μπορείς να το ξεπεράσεις, εδώ είμαστε”. Προσπαθούσα να του δώσω θετικά συναισθήματα. Τελικά έφτιαξε καινούργια φλέβα και έκανε παράκαμψη. Μετά κάναμε φυσιοθεραπείες γιατί η αριστερή του πλευρά δεν κουνιόταν. Τα ξεπεράσαμε όλα”, περιέγραψε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα