Στέφανος Κυριακίδης: Γιατί αρνήθηκε να παίξει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Επίδαυρο

Στέφανος Κυριακίδης: Γιατί αρνήθηκε να παίξει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Επίδαυρο
Ο Στέφανος Κυριακίδης στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα σχόλια που άκουσε στην Επίδαυρο. Η συγκλονιστική στιγμή που έζησε στο "Κόκκινο Ποτάμι".

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/03) ο Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του, ενώ θυμήθηκε την παράσταση στην οποία είχε παίξει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Επίδαυρο, αλλά και τη συμμετοχή του στο “Κόκκινο Ποτάμι” περιγράφοντας τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

“Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιξα στην Επίδαυρο το 1991 και πέρασα καλά. Έπεσαν να την φάνε, της έκαναν bullying. Με πήρε ο παραγωγός τηλέφωνο και μου λέει “Θα παίξεις στην Επίδαυρο με την Βουγιουκλάκη”. Εγώ τότε ήμουν στο Κρατικό, του λέω “Δεν μπορώ, δεν θέλω” και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο η Βουγιουκλάκη και μου λέει “Δεν μου λες Στέφανέ μου, έχεις κανένα πρόβλημα να παίξω εγώ τραγωδία; Έχεις κανένα θέμα;”. Της λέω “Όχι, ο καθένας ό,τι θέλει κάνει, μετά θα κριθεί”. Μέσα σε πέντε λεπτά είπα “Μαζί σου”. Δεν το συζητάω ήταν ένας άνθρωπος που χάρηκα που τον γνώρισα”, ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός.

Όπως δήλωσε: “Δεν θα πω αν η παράσταση στέφθηκε με επιτυχία ή αποτυχία. Όταν ένας άνθρωπος πιέζεται τόσο πολύ από τον χώρο και όταν δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον κόσμο και τα κείμενα, είναι ένα πρόβλημα. Και όταν δεν έχεις την κατάλληλη υποστήριξη από το περιβάλλον σου, είναι πρόβλημα. Τα φτυάρια είχαν βγει πριν μπει η Αλίκη στην Επίδαυρο. Είχε σκαφθεί ήδη ο λάκκος. Δεν έπεσε όμως. Ήταν “σκυλί” στη δουλειά της. Για μένα έπρεπε να πει “όχι” στα πέντε τραγούδια που μπήκαν στην “Αντιγόνη”. Πέντε μήνες να σε ψέλνουν και να μην πεις τίποτα”.

Οι μώλωπες στο “Κόκκινο Ποτάμι” και η συγκίνηση

Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε, επίσης, τη συμμετοχή του στη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη, αναφέροντας:

“Στην σκηνή που με χτυπάνε, γέμισα μώλωπες. Ο Μανουσάκης μου πρότεινε να μου βάλουν προστατευτικά. Όταν άρχισε το βασανιστήριο ανέβαινα μια ανηφόρα 80 μέτρων και με δέρνουνε δέκα, φεύγει το προστατευτικό και δεν σταμάτησα ποτέ γιατί εκείνη την ώρα ζούσαν άλλες μνήμες. Αγριέψαν τόσο πολύ τα παιδιά γιατί τους είπε ο Μανουσάκης ότι έπρεπε να έχουν μίσος. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει στην τηλεόραση”.

Συγκινήθηκα. Βλέποντας το μαρτύριο αυτού του ανθρώπου. Η τελευταία κουβέντα που βγήκε από το στόμα αυτού του ανθρώπου είναι “αδέλφια μου”. Ειλικρινά δεν έπαιζα εκείνη την ώρα”, συνέχισε ο ηθοποιός βουρκωμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα