Στέλλα Μιζεράκη: Δεν έχω κάνει πάνω μου αλλαγές που δεν μπορώ να διορθώσω

Στέλλα Μιζεράκη: Δεν έχω κάνει πάνω μου αλλαγές που δεν μπορώ να διορθώσω

Η πρώην παίκτρια του Power of Love βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το παιχνίδι, για τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα και για τις πλαστικές.

Η πρώην παίκτρια του πρώτου Power of Love, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, για τη ζωή της μετά και, φυσικά, για τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, τον παίκτη του ριάλιτι αγάπης με τον οποίον ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Η Στέλλα Μιζεράκη δήλωσε πως έχουν χωρίσει εδώ και πέντε μήνες, καθώς και ότι στεναχωρέθηκε αρκετά για τον χωρισμό τους, ωστόσο, κρατάνε επαφές και φιλικές σχέσεις. Μίλησε, επίσης, για το πέρασμά της από το “γυαλί” ως τηλεπαρουσιάστρια και την αλλαγή στον επαγγελματικό της προσανατολισμό τώρα πια.

Αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη εμφάνισή της και κάποιες αλλαγές που έκανε, ενώ ανέφερε πως δεν της αρέσουν οι μόνιμες αλλαγές, γι’ αυτό και ό,τι έκανε είναι κάτι που μπορείς να το αλλάξεις, όπως για παράδειγμα οι χρωματιστοί φακοί επαφής, που μπορείς να τους βγάλεις όποτε θες.

Εξομολογήθηκε πως έχει ανασφάλειες, ακόμη και με την εμφάνισή της, ενώ όσον αφορά στις πλαστικές, ανέφερε πως της έχουν χρεώσει πολλές, αλλά το μόνο που έχει κάνει είναι το υαλουρονικό στο χείλος. “Δεν έχω κάνει κάτι, που δεν μπορώ να το διορθώσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα