Στην υγειά μας: Το σέξι δίδυμο που τρέλανε τον Πανταζή με το τσιφτετέλι του

Στην υγειά μας: Το σέξι δίδυμο που τρέλανε τον Πανταζή με το τσιφτετέλι του
Λευτέρης Πανταζής, Ειρήνη Στεριανού, Βασιλική Αγγελή Youtube

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στις επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90. Οι δύο καλλονές, Ειρήνη Στεριανού και Βασιλική Αγγέλη, τα έδωσαν όλα πάνω στην πίστα με τον χορό τους.

Τις λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 τραγούδησαν και χόρεψαν οι καλλιτέχνες και οι καλεσμένοι, που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια ερμήνευσαν οι Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Δήμας, Βάλια Σωμαράκη και Κατερίνα Λιόλιου, χαρίζοντας σε όσους ήταν εκεί, καθώς και στους τηλεθεατές, μεγάλο κέφι!

Στην παρέα βρίσκονταν, επίσης, οι: Ματίνα Νικολάου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζώρτζια Συρίχα, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Άννυ Πανταζή, Χάρης Σιανίδης, Βίβιαν Μπενέκου, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Δημητρίου, Μαρία Ψηλού, Ειρήνη Στεριανού, Σωτήρης Δούβρης, Στέφανος Κακαβούλης, Βασιλική Αγγέλη και Έλβη Μιχαηλίδου.

Όλοι διασκέδασαν πολύ και χάρηκαν το συγκεκριμένο αφιέρωμα, ωστόσο, την παράσταση “έκλεψαν” δύο καλλονές, που ανέβηκαν στην πίστα και τα έδωσαν όλα με το τσιφτετέλι τους.

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Στεριανού, και η ηθοποιός, Βασιλική Αγγέλη, φορώντας τα μίνι, σέξι φορέματά τους, χόρεψαν πλάι στον Λευτέρη Πανταζή και τον “μάγεψαν”.

Δείτε τον χορό τους από το 1:01:30 και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version