“Super Kikii”: Ο βίαιος πατέρας, ο εθισμός στις ουσίες και τα 2 χρόνια φυλακή

“Super Kikii”: Ο βίαιος πατέρας, ο εθισμός στις ουσίες και τα 2 χρόνια φυλακή
H δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη, γνωστή από το Instagram ως "Super Kikii" glomex

Συγκλόνισε η κωμικός Κική Λιτσάκη, μιλώντας για την ενδοοικογενειακή βία, τον αγώνα που έδωσε με την απεξάρτηση, αλλά και για την παραμονή της στη φυλακή για σύσταση συμμορίας.

Στο “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης (26/11) η δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη, γνωστή από το Instagram ως “Super Kikii”, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει και για την ενδοοικογενειακή βία που έχει δεχθεί τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα της από το πατέρα της

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά, υποστηρίζοντας πως δοκίμασε για πρώτη φορά ουσίες στην ηλικία των 13, ενώ μίλησε και για την παραβατική συμπεριφορά που την οδήγησε στη φυλακή για 2 ολόκληρα χρόνια. Τέλος, μίλησε για το πώς η θεραπεύτριά της τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

“Έχω περάσει δύσκολα με τον πατέρα μου. Δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα, αλλά δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος και προς εμένα και προς την μαμά μου. Από μικρή θυμάμαι όλες τις εικόνες. Όταν ήμουν 5 χρονών χώρισαν. Πέρναγα δύσκολα με τις συντρόφους του μετά το χωρισμό”, είπε η κωμική ηθοποιός.

Ενώ για τον εθισμό της στα ναρκωτικά δήλωσε: “Έφυγα μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε ένα γείτονα. Ήταν γκέι και ήταν το πρότυπό μου. Πήγαινα σπίτι μου για να αλλάξω ρούχα μόνο. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους γονείς μου. Η μάνα μου δούλευε, ήταν στον κόσμο της. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα μου ναρκωτικά. Στην αρχή είχε πλάκα., αλλά με τα χρόνια άρχιζε να μην έχει πλάκα. Για χασίσι μιλάω. Μετά άρχισα να πίνω χάπια. Μετά ήρθαν τα πιο σοβαρά, LSD και κοκαΐνη. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Ήμουν πλέον 17. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην παραβατικότητα και τη φυλακή ανέφερε: “Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά, αλλά δεν ήξερα πως να το κάνω. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι”, δήλωσε.

“Η δίκη έγινε δυο χρόνια μετά. Μέχρι τότε ήμουν στη φυλακή. Τη στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι, δεν θα την ξεχάσω ποτέ, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου”, είπε συγκινημένη.

Ενώ για τη μάχη με την κατάθλιψη είπε: “Μετά τη φυλακή μπήκα στην απεξάρτηση και συγκεκριμένα στο ΚΕΘΕΑ Κυψέλης. Οι θεραπευτές μου με βοήθησαν να απεξαρτηθώ. Έχω μια μορφή κατάθλιψης και κάνω πολλά πισωγυρίσματα. Ήμουν πολύ αγαπητή, αλλά με το που σε έφερνα κοντά μου, δεν το άντεχα και έπρεπε με κάποιον τρόπο να σε διώξω. Έχει τύχει να κάνω εμετό από αγκαλιά, επειδή δεν το άντεχα. Μόλις έπαιρνα αγάπη τα έκανα όλα λίμπα και χαλούσα την εικόνα που έφτιαχναν για μένα. Με τη βοήθεια μιας θεραπεύτριας ξεπέρασα την κατάθλιψη. Με έβαζε να φτιάχνω χειροτεχνίες και κατασκευές και μετά με έβαζε να τις σπάω! Έτσι ένιωθα ότι έσπαγα ό,τι κουβαλούσα μέσα μου από μικρή” ανέφερε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version