Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ – “Μάχη” για την τρίτη θέση του τελικού

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ – “Μάχη” για την τρίτη θέση του τελικού
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποιοι παίρνουν "εισιτήριο" για τον τελικό και ποιοι βγαίνουν στον "τάκο".

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (04/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι παίκτες θα κληθούν να αποχαιρετήσουν μια για πάντα την παραλία που ήταν το σπίτι τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα λόγια τους δείχνουν πόσο έχουν δεθεί με το νησί και πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός. Μάλιστα, δεν λείπουν τα κλάματα, ενώ πολλοί παίκτες ξηλώνουν την καλύβα, θέλοντας να πάρουν ένα ενθύμιο πίσω στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα μπουν για μία τελευταία φορά στον στίβο μάχης, προκειμένου να αγωνιστούν για τις δύο τελευταίες ασυλίες.

Οι δύο παίκτες που τις κατακτήσουν θα πάνε ήσυχοι στην τριάδα του τελικού, ενώ οι άλλοι δύο θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Ένας παίκτης θα αποχωρήσει με το που αρχίσει το live του ημιτελικού.

Survivor Spoiler: Ποιοι θα βρεθούν στον “τάκο” ένα βήμα πριν τον τελικό

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, υποψήφιες προς αποχώρηση στο Survivor σήμερα θα αναδειχθούν οι δύο γυναίκες της τελικής τετράδας.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Έτσι, ο Στάθης Σχίζας κι ο Άρης Σοϊλέδης θα επιστρέψουν στην Αθήνα ασφαλείς, περιμένοντας ποια από τις δύο παίκτριες θα βρεθεί δίπλα τους στην τελική τριάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (04/07)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα